У Києві працівника поліції затримали за фактом отримання коштів за видачу дозволів на зброю

| Силовые Структуры, Криминал | Автор: Web admin

На місці злочинуНа місці злочину

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, затримали заступника начальника відділу контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Управління превентивної діяльності ГУ Нацполіції у м. Києві.

За попередньою інформацією, працівник поліції налагодив механізм отримання коштів за видачу дозвільних документів на зберігання, носіння та використання зброї.

Поліцейського затримали за оперативного супроводження Головного управління по боротьбі з корупцією СБУ після документування чисельних фактів отримання коштів від посередників. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснює військова прокуратура Дарницького гарнізону.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру за попередньою кваліфікацією «вимагання неправомірної вигоди службовою особою» (ч. 3 статті 368 Кримінального кодексу України).

У разі доведення вини, поліцейському загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади терміном до 3 років.

1,0 1 -1 6
Комментариев (8)

  • 11.04.2019 11:30
    #
    - -2 +

    Теперь вообще будет невозможно получить официальным путем разрешение на покупку и ношение.

    - Смещение чиновников на местах увеличивает риски.
    - Риски надо покрывать тем кто придет на освободившееся место.
    - Те кто пытается оформиться официальным путем не покрывают риски работы в такой атмосфере и не улучшают благосостояние чиновников.
    ...........
    - Задирается бюрократическая планка до 100% отказа за официальный путь в течении как минимум года.
    - Цена за "лифт" увеличивается вдвое
    - PROFIT!

    Вспоминаем как это было в 2004м, 2008м, 2014 году.

    • Почему это нельзя? Если у вас на руках полный пакет нужных документов, то отказать вам не имеют права. Мне как-то пытались, но написанная жалоба в вышестоящую инстанцию сразу решила все проблемы.

      • 14.04.2019 05:27
        #
        - 0 +

        А теперь, внимание, я отказываю вам, потому что вашего личного дела нет. "Потеряли"
        Вашу жалобу приняли к сведению, но увы, вам надо снова собрать все документы.
        Новое сделать не можем, пока не восстановим старое.
        Пойдите получите заново справку о несудимости, сделайте отстрел своих стволов. и раздобудьте регистрационные дубликаты справок. Также где ваши документы о курсах и копии корешков из магазина?
        И так как у вас теперь стволы которые у нас не имеют регистрации, вам надо бы их сдать на ответственное хранение до восстановление документов и регистраций в пулегильзотеке.

      • 14.04.2019 05:30
        #
        - 0 +

        Надо не воевать с последствиями. Надо прежде всего ликвидировать первопричину, позволяющую существовать коррупции в структуре. Иначе система будет наносить удары по тем, кто сражается с последствиями или идет против бюрократической машины.

        Жалобы хороши до поры до времени. Если, конечно, вы не сын министра.

    • 12.04.2019 10:27
      #
      - 4 +

      Із ваших слів виходить, що корупціонерів треба берегти бо з ними нам живеться краще, простіше і спокійніше. Це шлях в нікуди! Зламали одного, стало гірше? Значить треба ламати далі поки все не стане суто по закону (чи інструкції, дідько її б забрав). А виходить так, що у людини не вистачає знань,тепіння і волі довести свою правоту скільки раз скільки це знадобиться і вона іде шляхом курупції, "переходить на темну сторону сили" . Це все від слабкості. Ідете шляхом найменшого супротиву - не бідкайтесь потім ще все хріново в країні.

      • 14.04.2019 05:20
        #
        - 0 +

        з корупцiонними ланками треба боротися. Але не можа перероблювати коррупцiйний лiфт (плати та буде все швидше) на коррупцiйний шлакбаум (не платиш не получиш взагалi).

        Таку справу треба було вирiшити тихо. В робочому порядку. Без огласки. Бо коли цей персонаж вiдмажеться, це буде важний сигнал iншим що вiдкупитися не проблема але можно загубити мIсце, тому треба красти та вимагати як в останнIй день.

        До того-ж це все наслiдки. Треба вирiшувати причини, а не розголошувати імітацію бурхливої діяльності перед виборами.

    • 14.04.2019 12:50
      #
      - 0 +

      искать плохое в хорошем - это диагноз?

  • 15.04.2019 11:30
    #
    - 0 +

    Я бы на месте этого мусора требовал закрыть дело. Потому, что владение оружием не подпадает под список деятельности, подлягающей лицензированию. Можно было вообще по закон у него никаких документов не брать, а то ходят, деньги суют хз за что...


Пожалуйста, залогиньтесь что бы иметь возможность комментировать