Озброєні громадяни зупинили чоловіка, який побив свою дівчину та повіз у відлюдне місце

| За кордоном | Автор: Web admin

41-річний Клайделл Джефферсон41-річний Клайделл Джефферсон

У м. Накітош, штат Луїзіана, 41-річний Клайделл Джефферсон підвозив свою дівчину до банку, коли у дорозі між ними виник конфлікт. Чоловік не знайшов кращого способу вирішення спору, як вдарити жінку електричним струмом з електрошокера, а потім зв’язати їй руки пластиковою стяжкою.

В якийсь момент жінці вдалося вирватись з рук чоловіка, проте потім він знову вдарив жінку струмом, зав’язав руки ще тугіше, і повіз її у напрямку траси у відлюдне місце, через що жінка почала серйозно хвилюватись за своє життя.

На перехресті жінці знову вдалося вистрибнути з автомобіля, і між ними зав’язалась боротьба на узбіччі дороги, яку побачили двоє чоловіків, що проїжджали поруч. Вони зупинились, і жінка одразу підбігла до них за допомогою. Один з чоловіків виявився озброєним громадянином – він дістав пістолет, і цього вистачило, або Джефферсон кинувся тікати.

Проте згодом він сам здався поліції і скоро проти нього висунуть обвинувачення у викраденні людини та нападі при обтяжуючих обставинах. Наразі він сидить за ґратами без права внесення застави.

Можна лише уявити собі, що задумав зробити з жінкою Джефферсон, проте завдяки озброєним громадянам ми цього ніколи не дізнаємося.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 243 , Коментарів: 3 - 7 +
1,0 1 -1 7
Коментарів (3)

  • 12.04.2019 14:49
    #
    - 3 +

    Парадокс, але в реалiях правового лану України, це були погрози розбiйного нападу та беспiдставне демонстрування зброї (ст 30, якщо приймуть закон).

    Може вони граються так? Треба викликати полiцiю, яка звiсно приїде коли все скiнчиться. Та ще потiм чекати щоб прийняли рiшення "свiдки не зробили злочинну недбалiсть" що призвела до смертi особи, та нiяк не можна знiмати вiдео бо може то полiцiант був.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати