Поліцейські задушили чоловіка, одягаючи на нього наручники. Відео

| За кордоном, Техніка безпеки | Автор: Web admin

Поліцейські задушили чоловіка, одягаючи на нього наручникиПоліцейські задушили чоловіка, одягаючи на нього наручники

У м. Лас-Вегас, штат Невада, працівники готелю викликали поліцію через чоловіка, який постійно викликав таксі та відмовлявся кудись їхати. Працівникам це набридло, і вони попросили поліцію прибрати чоловіка з території готелю.

Коли поліція приїхала, 36-річний Ніколас Фара підкорився вимогам поліцейських, проте коли його садили у машину, за словами поліції він почав чинити спротив. У слідчому ізоляторі, коли Фара пересаджували з поліцейського автомобіля, він знову почав чинити опір.

У таких випадках підозрюваних саджають у гамівне крісло та заковують у спеціальні наручники, що поліцейські і спробували зробити. Вони нагнули чоловіка, піднявши його руки догори, в результаті чого голова опинилася між колін. У такому положенні вони стали змінювати наручники, і на цю процедуру у них пішло 75 секунд.

Коли вони підняли Фара, медичний працівник помітила, що чоловік не дихає. Йому почали надавати невідкладну медичну допомогу, проте Фара помер.

Причина смерті ще з'ясовується, тому що поліції потрібно провести аналіз крові померлого на вміст наркотичних речовин.

Поліція з'ясувала, що за останні 18 років Фара мав багато проблем з законом – володіння наркотичними речовинами, супротив поліцейським, порушення громадського порядку, побиття, порушення умов умовно-дострокового звільнення від покарання та ін.

Body Cam: Custody Death. Las Vegas Metropolitan Police

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1332 , Коментарів: 6 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • 16.04.2019 12:29
    #
    - 0 +

    Не похоже, чтобы они его задушили в кресле. Задыхаясь человек начинает так неистово дергаться, что это невозможно не заметить.

    • 16.04.2019 12:47
      #
      - 2 +

      Когда голова между ног и на тебе сидит пару тел - сложно дышать, не то, чоб еще и дергаться.

    • 16.04.2019 12:52
      #
      - 1 +

      если человека пакуют 4 бугая, то они не так много и почувствуют. ну и само собой, если человека вяжут, а он дергается, то честные полицейские воспримут это как сопротивление и могут посильнее навалится своими жирными тушками.

    • 16.04.2019 13:20
      #
      - 1 +

      Но я согласен, для удушения это слишком быстро. Чувак потерял сознание не больше, чем через 10 секунд после того, как его нагнули. Возможно сердце или инсульт.
      Возмущает то, что менты не обращали внимания, что человек уже как минимум без сознания и еще минуты две продолжали его связывать, потом еще с минуту он "сидел" пока врачиха не соизволила на него посмотреть, а потом еще 1-2 минуты его развязывали. Все шансы откачать его были прощелканы.

  • 16.04.2019 22:18
    #
    - 2 +

    Могло бы быть и иначе , чувака после тяжелого прихода накрыло жестко и вуаля он уже в другом измерении , не подвластном этим четырём «бугаям» . По сути все это следствие «неправедности» наркоши Николаса , вёл бы нормальный образ жизни как люди , не пришлось бы его паковать как мешок картошки , кто готов из вас сказать , что он не представлял угрозы для окружающих ?

  • 17.04.2019 00:12
    #
    - 1 +

    Наркота це страшна штука. Мізки від неї гинуть набагато раніше за тіло. Так що на відео просто тіло перестало функціонувати, а сам його власник сконав значно раніше.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати