У київському пабі невідомий відкрив стрілянину з карабіну

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Повідомлення про стрілянину у розважальному закладі на столичній Оболоні надійшло до поліції вчора, 5 травня, близько 22:00. Потерпілий отримав вогнепальне поранення стопи, його госпіталізували.

Після стрілянини зловмисник сів у автомобіль Mercedes ML з держномером КВ 0405 на чорному фоні і зник з місця злочину.

На місці подіїНа місці події

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков, потерпілий разом із дівчиною та друзями відпочивали на літній терасі. До них підійшов колишній чоловік супутниці постраждалого, і між ними виник словесний конфлікт на ґрунті ревнощів. У розпалі сварки правопорушник повернувся до свого авто, дістав із салону предмет, схожий на автомат, та почав стріляти у чоловіка:

«Здійснивши шість пострілів, він викинув зброю, сів в авто та зник з місця події. Одна із куль влучила у стопу постраждалому, чоловіка госпіталізували та прооперували. Наразі загрози його життю та здоров’ю немає. Відомо, що 37-річний потерпілий - киянин, конфлікт між чоловіками через ревнощі виникає вже не вперше», - повідомив начальник управління поліції.

На місці подіїНа місці події

Поліцейські оглянули місце події, опитали свідків, опрацювали відео з камер спостереження. Отримавши інформацію про марку та номер авто, яким втік зловмисник, правоохоронці ввели в дію оперативний план «Сирена», аби розшукати та затримати зловмисника.

Першими автомобіль втікача виявив екіпаж патрульної поліції, який почав переслідування. Зрештою правопорушник вирішив здатися та самостійно приїхав до територіального управління поліції. Його затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігуранту – 45 років, він є місцевим мешканцем, раніше проблем із законом не мав.

На місці подіїНа місці події

Дещо іншу версію розвитку подій наводять "Вартові еспресо":

"До приміщення закладу зайшов чоловік і під час сварки вистрілив із мисливського карабіну в підлогу. Відвідувачі закладу відібрали зброю в чоловіка, але після цього він пішов до автомобіля, на якому приїхав, дістав пістолет Макарова та повернувся до пабу, де знову вистрілив у підлогу. У результаті рикошету від пострілу один із відвідувачів зазнав поранення правої стопи. Постраждалий виявився журналістом видання "Настоящее время" (спільного проекту "Радіо Свобода" та "Голосу Америки") на ім'я Володимир Рунець.

З місця злочину поліцейські вилучили речові докази: предмети, ззовні схожі на автомат, гільзи та магазин із набоями до пістолету. Окрім того, під час огляду автомобіля зловмисника виявили та вилучили предмети, схожі на нарізну зброю та боєприпаси. Вилучені речі направлені на проведення відповідних експертиз.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, вчинене із вогнепальної зброї) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до семи років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання зловмиснику запобіжного заходу.

Поліція затримала зловмисника, який на столичній Оболоні стріляв у чоловіка

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 872 , Коментарів: 5 - 3 +
0,6 1 -1 5
Коментарів (5)

  • Шерше ля фа по українські,старший на вісім років олень прийшов лякать аркою та пестиком молодого ,хотів би стрілять на ураження не промазав би да і не відібрали б,цікаво ПМ нагородний,минулої суботи на Ереванській бачив одного щасливчика ногородної зброї,дозвільник йому як школяру про курси про довідки розповідав,а він як з неба впав,нічого не розуміє з того про що йому розповідають,в данному випадку весь джентельменський набір Арка,Пм та МЛ,ще б розуму як це використовувать вірно....

    • 06.05.2019 23:05
      #
      - 0 +

      По одной из версий - стрелявший участник АТО Володимир Регеша, друг Санта. Если ПМ и наградной, то вполне заслуженно. А еще у него пятеро детей и он волонтер, занимается детьми с особенностями. Вот так бывает :(. Погорячился и теперь придется отвечать. Я ни в коем случае не оправдываю - просто искренне жаль что так сложилась судьба у него.

      • 07.05.2019 04:22
        #
        - 7 +

        Один з оленів Санти :). Це треба додуматися, щоб стріляти за ілюзорну образу, не в противника на ураження, а "полякати", під ноги, та ще й із зареєстрованого DPMS 308-го калібру! Наскільки знаю, якихось особливих військових подвигів за ним не значиться, як і підстав для нагородження пістолетом. Дальні знайомі кажуть, конфлікт був через гроші, все можна було вирішити в судовому порядку. Найгірше, через такі інциденти падає тінь на всіх адекватних власників зброї :(. Добре, хоч здався сам, очевидно, в момент конфлікту було "затемнення".

      • 07.05.2019 13:00
        #
        - 1 +

        На ваш комментарий возникает масса вопросов.
        1. "Погорячился"? Ничего себе! Устроить стрельбу в общественном месте - это по-вашему просто погорячился? Ещё хорошо, что рикошет попал только в стопу.
        2. Как такой неуравновешенный человек может заниматься детьми?
        3. "У него пятеро детей" и "конфликт на почве ревности" (если это так). За кого тогда конфликт - за жену, от которой 5 детей или как?
        4. "Был в АТО" - далеко не однозначный повод, что наградняк заслуженный.

    • 07.05.2019 03:34
      #
      - 5 +

      Із особистих спостережень, всі власники нагородняка, кого знаю, або неадеквати, або інфантили, або, м'яко кажучи, психічно альтернативно розвинені. А ті, хто дійсно заслуговував на таку відзнаку, за подвиги в бою чи цивільні вчинку, отримував, максимум, подяку чи китайський годинник. Якщо отримував...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати