Школярі скрутили озброєного вбивцю, який вирішив відсвяткувати річницю масового вбивства в школі «Колумбайн»

| За кордоном | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У передмісті м. Денвер, штат Колорадо, двоє підлітків прийшли зі зброєю до STEM-школи, в якій навчається 1,850 дітей.

Зайшовши до школи близько другої години дня, 18-річний Девон Еріксон та 16-річна Майя МакКінлі, яка називає себе хлопчиком, і відкликається на ім’я Алек, відкрили вогонь по учнях.

Девон ЕріксонДевон Еріксон

Зайшовши до класу Еріксон почав стріляти, але одразу стикнувся з опором трьох відважних учнів, які вистрибнули на нього з-за своїх парт та скрутили. Під час боротьби Еріксону вдалося вбити одного учня та поранити ще вісьмох.

Кендрік Кастільйо першим кинувся на вбивцю.

Кендрік Кастільйо – герой, який загинув від кулі вбивці.Кендрік Кастільйо – герой, який загинув від кулі вбивці.

Брендан Біалі, який разом з Кастільйо зупинив вбивцю.Брендан Біалі, який разом з Кастільйо зупинив вбивцю.

Єдиним убитим учнем став 18-річний Кендрік Кастільйо, який першим кинувся на вбивцю. Його однокласник Джошуа Джонс отримав два вогнепальні поранення, проте вижив.

Рятівники супроводжують дітей до центру, де їх чекали батьки.

Рятівники супроводжують дітей до центру, де їх чекали батьки.Рятівники супроводжують дітей до центру, де їх чекали батьки.

Згодом з’явилися деякі цікаві подробиці цієї справи. Під час інтерв’ю вже колишній учень школи Кевін Коул розповів, що Еріксон якось підійшов до нього, і прошепотів, щоб той не приходив завтра до школи.

Його спільницю, Майю МакКінлі, затримав шкільний охоронець, морський піхотинець, який працює на приватну охоронну фірму, яку заснував колишній боєць спецпідрозділу SWAT.

Також стало відомо, що у грудні минулого року директор шкільного округу надіслав директору цієї школи листа про те, що до них надійшов телефонний дзвінок від одного з батьків, який висловив побоювання, що трагедія школи «Колумбайн» може повторитись.

У листі також йшлося про те, що в школі забагато дітей вживає наркотики, і що студенти проявляють забагато насилля через дуже напружену атмосферу в школі.

Проте у лютому школа провела «ретельне» розслідування цих обвинувачень, і не виявила ніяких порушень. Натомість, керівництво школи подало в суд на матір, яка розповіла про свої побоювання.

Варто зазначити, що масове вбивство в школі «Колумбайн» сталося зовсім неподалік, 20 квітня 1999р., тобто 20 років тому.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 1389 , Коментарів: 2 - 8 +
1,0 1 -1 8
Коментарів (2)

  • 11.05.2019 15:36
    #
    - 11 +

    "У листі також йшлося про те, що в школі забагато дітей вживає наркотики, і що студенти проявляють забагато насилля через дуже напружену атмосферу в школі."

    І таки виявилося що людина була права. Але реакція була не адекватною:

    "у лютому школа провела «ретельне» розслідування цих обвинувачень, і не виявила ніяких порушень. Натомість, керівництво школи подало в суд на матір, яка розповіла про свої побоювання."

    А винувата в усьому виявляється зброя. Не божевільна дівчинка, яка зве себе хлопчиком, і не хлопчик, у якого теж вочевидь не вистачає клепок, і не керівництво школи, яке під власним носом "не помічає" насильства і наркотиків а шматок бездушного заліза і пластику. Так же простіше - схопив хоплофобський плакатик, або наліпив дурнувату наліпку біля входу типу "No guns!" і ти вже не якийсь придуркуватий "ніхто" а цілий боєць із соціальною несправедливістю. )))
    Ідіоти, а не зброя - ось найстрашніший ворог людства. Вони його і згублять.

  • 11.05.2019 21:56
    #
    - 6 +

    Треба додати, що зловмисники - ліваки, фанати демпартії і ненависники президента Трампа. Просто комбо.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати