У черкаського водія вилучили зброю

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

У черкаського водія вилучили зброю У черкаського водія вилучили зброю

До правоохоронців надійшла інформація, що один із жителів міста має при собі пістолет. Поліцейські разом із працівниками управління “КОРД” зупинили автомобіль, яким керував підозрюваний.

При огляді транспортного засобу правоохоронці виявили пістолет з магазином та набоями до нього. Власник автомобіля від пояснень з приводу походження вилученого відмовився.

Розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 КК України. Вирішується питання про призначення експертизи, оголошення підозри зловмиснику, а також обрання йому міри запобіжного заходу.

У черкаського водія вилучили зброю У черкаського водія вилучили зброю

1,0 1 -1 1
Коментарів (6)

  • 14.05.2019 21:34
    #
    - 2 +

    интересная у нас страна ... ( мысли вслух )

    кто то увидел у тебя за поясом пистолет и позвонил - тебя остановили и твою машину перевернули...
    а у меня частный дом и напротив через дорогу 10-ти этажка и как мне незаметно загрузить в машину карабин ?

    ну т.е. " как " я понимаю, но вот 2-3 чудака позвонят в полицию и на выезде из города - мордой в грунт с асфальтом.

    • Пане Андрію,в жовтні минулого року зупиняли клоуни такі,на питання маєте зброю відповів так і дозвіл в своїх рук дав перевірити,хвилин 5 вимагали і зброю показати на що відповів мені ніщо не загрожуе тому зброю доставати не буду,якби не відкрив не докастрований півень беркут кордовець двері авто, я ще довго тролив би їх,найбільше сміху було коли я в багажнику не направляючи на горе копів вийняв магазин і дістав патрон зі стволу ,не буду ж я демонструвати заряджену зброю ,а тим більше передавати,так цей чмирь намагався скрутити мене та тільки добився того,що зброя впала на асфальт,реально могла і вистрілити ,дибіли повні,відбивають номер за наші гроші.

      • 15.05.2019 00:08
        #
        - 2 +

        как то очень жестоко у Вас все прошло.
        у меня обычно спрашивают наличие разрешения и всего один раз попросили показать номер.
        А хороший вопрос коллеги - подскажите, могут гаишники проверять соответствие номера разрешению ? я думаю что да, а Вы ?

      • 15.05.2019 17:19
        #
        - 4 +

        Скажите спасибо, что в положении "мордой в пол" не сфоткали и не показали в новостях как "дуже небезпечного злочинця"... Сарказм конечно, страна идиотов в погонах...

        • Шановний Олександр,дякувать в таких випадках потрібно не мудакам в погонах ,а собі тим ,що зміг скинути захват того бройлера,він певно сам не чекав супротиву,інакше лежав би точно мордою в асфальт,да і кодла їх була три машини під 10 чоловік,особливо не боялись ,я потім їм розповів про політуку партії,що зброя перед передачею розряжаеться,а тим більше не повинна падать,адреналін домоміг.Ми не овечки ,щоб нас просто стригли такі шакаленки,ьогодні під верховну зраду нагнали стільки гоблінів більше ніж протестуючих,боїться сволота свого народу.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати