Дивне пограбування банку на Полтавщині. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Дивне пограбування філії одного з банків відбулося в райцентрі Кобеляки Полтавської області 13 травня ввечері.

Як повідомила прес-служба ГУНП в Полтавській області, зловмисник, який напав ззаду на директора відділення в момент, коли той відкривав двері фінансової установи, виніс близько 1,5 млн гривень.

Момент скоєння злочину зафіксувала камера відеоспостереження, тому поліція звертається до жителів Полтавщини, особливо Кобеляк, уважно придивитися до грабіжника. Можливо, хтось його впізнає ...

Про розбійний напад, замах на вбивство і пограбування в правоохоронні органи повідомив сам потерпілий. Але практично у всіх, хто ознайомився з відео, створюється враження, що злочин, як то кажуть, розіграно по нотах. Здається, директор банківської установи чекав грабіжника.

Повільно повертаючи ключ у замку, він дивиться у вікно, в якому відбивається силует чоловіка, що підходить до нього в білій (схоже, медичної) масці. Але не лякається цього, веде себе спокійно. Не чинить опір, отримавши легкий удар по голові.

Зловмисник заштовхує його всередину приміщення і дуже швидко виходить вже в чорній балаклаві на голові з повною сумкою грошей ...

Про те, як люди б'ються за СВОЇ гроші можна подивитися, наприклад, тут.

На місці подіїНа місці події

— У слідчих теж багато питань щодо цього злочину, - каже начальник відділу комунікацій ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв. — Зокрема, де була в момент нападу охорона? Чому директор відчиняв двері вже після закінчення робочого дня? Де зберігалися гроші? Розглядається кілька версій того, що сталося, в тому числі і версія про змову директора фінустанови з грабіжником.

Але зараз нам важливо встановити особу людини, що зникла з великою сумою грошей. Поліція продовжує оперативно-розшукові заходи і просить громадян, яким що-небудь відомо про обставини злочину, повідомляти про це за номером 102.

Потерпілий директор відділення банку звернувся за допомогою в районну лікарню. Характер тілесних ушкоджень встановлюється. Поки що під повідомленням Юрія Сулаєва в Facebook з'являються коментарі тих, хто сумнівається в скоєнні розбійного нападу.

«Я можу помилятися, але дуже схоже на підставу. Думаю, звісно, що опрацьовують і цю версію. Бентежить дуже удар по голові », - пише один з користувачів соцмережі.

«Слабенький удар, та й видно, що [директор] на своїх ногах зайшов в приміщення, а не затягли його» - підтримує його другий.

А третій дивується: «1,4 мільйона за 20 секунд. Герой. Як?»

Втім, спікер полтавської поліції уточнив, що на пограбування пішло трохи більше часу, просто на відео фрагмент, що не несе важливої інформації, було вирізано.

Розбійний напад на одне із банківських відділень у місті Кобеляки


1,0 1 -1 2
Коментарів (5)

  • 15.05.2019 14:32
    #
    - 0 +

    То банки обкрадають громадян, то громадяни обкрадають (а може повертають) банки. Гроші роблять повний оберт по фінансовій орбіті.

  • 15.05.2019 15:29
    #
    - 0 +

    Скорее всего - инсценировка ограбления, по предварительному сговору (Кто мешает "прогнать" директора, через полиграф, не дожидаясь поимки грабителя?).....

    • 16.05.2019 08:57
      #
      - 1 +

      Ну может то мешает, что полиграф - абсолютно бесполезная штуковина, не более чем усложнённый пульсометр, результат точности которого при измерении параметров правда/ не правда равен 50/50.

  • 17.05.2019 19:31
    #
    - 0 +

    Удара вообще не было, он ели прикоснулся к затылку...

  • 19.07.2019 11:18
    #
    - 0 +

    Оскар у студію))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати