У столичній квартирі, з якої випала дитина, правоохоронці вилучили зброю

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Героїв Дніпра трирічна дитина випала з вікна третього поверху. Травмовану дівчинку негайно госпіталізували до медичного закладу. Як повідомили лікарі, вона отримала закриту черепно-мозкову травму та численні забої тіла.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції, працівники ювенальної превенції та дільничний офіцер поліції. Поспілкувавшись зі свідками, поліцейські з’ясували, що у момент нещасного випадку мати ходила до школи забирати старшу доньку. Тим часом молодша дитина, яка залишилася сама вдома, вийшла на балкон та випала через вікно на вулицю.

На місці подіїНа місці події

Поліцейські зайшли до оселі оглянути місце, звідки випала дитина. Коли знаходилися на балконі, побачили там предмет, схожий на автомат. Тож на місце викликали кінологічну та вибухотехнічну служби.

"Слідчі провели огляд помешкання та виявили предмети, схожі на автомати «ППШ», "Uzi", пістолет «Флобер», патрони та багнет-ніж.

Родичка дитини повідомила, що ці речі належать чоловіку сестри, який перебував у зоні ООС та імовірно звідти їх привіз", - розповів начальник Оболонського УП ГУНП у м. Києві Віталій Биков.

На місці подіїНа місці події

Також правоохоронці перевірили автомобіль чоловіка та вилучили з салону 7 пакунків із порохом, загальною масою 3,5 кілограмів, два боєприпаси "ВОГ", арбалет та саморобний пристрій для відстрілу куль. Поліцейські вилучили небезпечні предмети та направили їх на експертне дослідження.

На місці подіїНа місці події

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ст. 166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

Поліцейські направили відповідні листи до служби у справах дітей для подальшого супроводу цієї родини.

У столичній квартирі, з якої випала дитина, правоохоронці вилучили арсенал зброї

1,0 1 -1 3
Коментарів (6)

  • 28.05.2019 17:31
    #
    - 12 +

    Флобер, ракетница, пневматический УЗИ и макет ППШ. Вот "молодцы", накрыли очередного оружейного барона)))

    • 29.05.2019 11:27
      #
      - 2 +

      Даже если УЗИ пневматический, а ППШ - макет (а есть достоверная инфа, что это так?), то "два боєприпаси "ВОГ", арбалет та саморобний пристрій для відстрілу куль" - это уже оружие и боеприпасы военного назначения (ВОГ-и), что вполне себе тянет на статью. Тем более, что часть всего этого хранилась даже не в сейфе в помещении, где проживали дети,

  • 28.05.2019 17:42
    #
    - 3 +

    Серед усього що описане у цій статті, найстрашніше, і це я вважаю єдиним злочином, це недогляд за дитиною.
    Усе інше це ні про що - склад злочину відсутній. Але наша правопохоронна система обов'язково втрутиться і покарає найжорсткіше не за справжній злочин (ДИТИНА ПОСТРАЖДАЛА!), а за якусь, вибачаюсь, хєрь, від якої у хоплофобів стають дибки волосся в паху, але яка не скалічила жодного життя, на відміну від батьків які настільки тупі що дітей їм не можна мати просто за замовчанням.

  • 28.05.2019 18:38
    #
    - 4 +

    Цей чоловік - ідіот. Перше - навіть з флобера дитина може себе скалічити або вбити, якщо дотягнеться. Відповідно, такі речі зберігати треба не на балконі. Друге, саме головне - не приглянути за дитиною, що вона сама вилізла на балкон - це треба бути просто ... дуже дивними батьками, скажімо так.

    • 08.06.2019 19:36
      #
      - 0 +

      От кухонного ножа опасности больше, чем от куска метала, в который можно патроны флобера всунуть, на заметочку...

  • 08.06.2019 19:39
    #
    - 0 +

    Я вот не понял... Это они в квартиру влезли, на основании чего?)
    "Поліцейські зайшли до оселі оглянути місце, звідки випала дитина"
    Флобер, сраный аирсофт и ппш с пропиленным стволом +арбалет и 2 девайса визуально напоминающих вог17...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати