Багатодітна мати, яка тримала на мушці злочинця, півгодини чекала, доки поліція приїде на її виклик

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

Затриманий Девін КукЗатриманий Девін Кук

У м. Хадсон, штат Флорида, мати чотирьох дітей Лорен Річардс, побачила біля свого дому незнайомця. На годиннику вже було за 12 ночі, тому вона викликала поліцію. Проте поліція не поспішала, а незнайомець не покидав її територію.

Жінка продовжувала чекати, виглядаючи в сторону гаражу, де стояв її Jaguar. Карликове порося на ім’я Мілтон також почуло небезпеку, припавши п’ятачком до землі, вишукуючи новий запах.

Річардс зрозуміла, що він вдерся в її гараж, і переживаючи через те, що далі він може проникнути в дім, вона відкрила двері, і побачила незнайомця в парі метрів від себе, а двері гаража, які завжди були відчинені, були повністю опущені.

В цей момент Річардс вирішила, що з неї досить – вона дістала пістолет, направила його на незнайомця і знову зателефонувала в поліцію. Там їй знову сказали, що поліція вже в дорозі, проте відповіді на запитання, скільки їй ще чекати, диспетчер не дав.

Лорен РічардсЛорен Річардс

Річардс також зателефонувала своїй сусідці, чий озброєний чоловік вийшов жінці на допомогу. Разом вони протримали незнайомця на мушці аж до приїзду поліції, яка добиралась до них цілих 26 хвилин. При цьому, від моменту дзвінка, у якому Річардс розповіла, що тримає його на мушці, пройшло 13 хв. Сусідка також зателефонувала в поліцію і розповіла, що її чоловік там зі зброєю, допомагає Річардс.

Незнайомцем виявився 25-річний Девін Кук, і живе він на тій же вулиці. Його відправили на психіатричну експертизу, адже за словами поліцейських, Кук був збентежений і впевнений у тому, що його дідуся та бабусю вбили. Йому загрожують обвинувачення у пограбуванні.

Відповідаючи на питання, чому вони їхали так довго, поліцейські почали посилатись на інструкції. Перший дзвінок стосувався підозрілої людини, орієнтовний час прибуття поліції – 10 хв., проте жінці довелося чекати 26 хв. Другий дзвінок – пограбування, орієнтовний час прибуття – 6 хв., в реальності – 13 хв. Добре, що у жінки був при собі пістолет, і вона змогла дати собі раду у цій складній ситуації.

Florida mother holds intruder at gunpoint waiting for deputies to arrive on scene

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1123 , Коментарів: 5 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (5)

  • 06.06.2019 17:19
    #
    - 6 +

    А наші мусора можуть і взагалі не приїхати, або з'явитись лише після повідомлення що відбулось вбивство, щоб навішати на того хто боронився усе лайно що в них у головах.

    • 06.06.2019 17:21
      #
      - 3 +

      Уявляю де саме тримають противники збройного захисту в Америці зараз свої язики. Хоча, для них, усе одно, це не привід замислитись.

      • 06.06.2019 18:45
        #
        - 2 +

        Вони цей інцидент просто ігнорують. Як завжди.

        • 06.06.2019 22:44
          #
          - 1 +

          Ну мабуть так, адже цілковитою дурнею б виглядало, якби ті кретини раптом почали болгаркою нищити чергову нещасну гвинтівку, або пістолет після цього випадку. Антураж для їхніх дикунських витівок трохи невдалий. )))

  • Полійії потрібно було сказати, що вже пристрелили грабіжника, були вже через 5 хв.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати