У Києві затримали збройових контрабандистів

| Нелегальна зброя | Автор: Web admin

Вилучена зброяВилучена зброя

Оперативники СБУ встановили, що зловмисники ввозили контрабандою з країн Західної Європи деталі до вогнепальної зброї через пункти пропуску однієї із західних областей України. Потім у спеціально облаштованих майстернях з деталей виготовлялася бойова зброя.

Вилучена зброяВилучена зброя

Співробітники спецслужби впродовж поточного року задокументували низку фактів незаконного виготовлення, постачання та збуту вогнепальної зброї двома фігурантами провадження. «Клієнтів» зловмисники підшукували через власні зв’язки у колах легальних покупців зброї. (?)

Вилучена зброяВилучена зброя

Під час санкціонованих обшуків за місцями проживання фігурантів провадження у Києві та області правоохоронці вилучили пістолет-кулемет, одинадцять пістолетів марок Glock, CZ, Walther, Heckler&Koch, понад тисячу набоїв, а також комплекти деталей для виготовлення пістолетів.

Вилучена зброяВилучена зброя

За місцем проживання одного із зловмисників виявлено майстерню із відновлення бойових властивостей зброї.

Вилучена зброяВилучена зброя

Після проведення обшуків фігурантів затримано згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та доставлено для проведення подальших слідчих дій. Вилучені зразки зброї передані на експертизу.

Вилучена зброяВилучена зброя

У межах кримінального провадження, розпочатого за ст. 263 Кримінального кодексу України, тривають першочергові слідчо-оперативні дії.

Вилучена зброяВилучена зброя

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 26.06.2019 06:57
    #
    - 3 +

    И снова пачки патронов размыты. Флобер, холостой?

  • 26.06.2019 10:27
    #
    - 3 +

    Все це пiде на подарунки та замовнi вбивства ((((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати