У Вишгороді «Битва екстрасенсів» закінчилася стріляниною

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У Вишгороді по вулиці Симоненка, 4а, стріляли. Це була реакція мешканця будинку на зйомки телепередачі «Битва екстрасенсів». Втихомирили хулігана співробітники групи реагування патрульної поліції, які одразу прибули на виклик журналістів.

Ось що пояснила поліція Київської області: «Одному з сусідів вкрай не до вподоби стали незрозумілі «ритуали» провидців, розкидані голки та розставлені свічки. Розлючений хлопець вибіг на вулицю зі зброєю у руках і, викрикуючи нецензурні слова, декілька разів вистрілив у землю. На щастя, з людей ніхто не постраждав. На місці події працівники поліції вилучили стартовий пістолет, набої та гільзи. Речові докази будуть направлені на проведення відповідної експертизи. За фактом хуліганства відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Також працівники поліції встановлюють законність проведення зйомок такої телепередачі, оскільки мешканці будинку про це не були повідомлені».

Вилучена зброяВилучена зброя

У соцмережах люди детально, і з емоціями описують ситуацію, зауважуючи, що довго не могли зрозуміти, що там робить така кількість людей з телекамерами, а потім декого злякала стрілянина.

«Чоловік з дружиною вийшли з квартири – під дверима їм намалювали пентаграму, свічку запалили і голки розкидали. Кому таке сподобається? Він їх і розігнав».

«Якби під моїми дверима малювали всяке – я теж би їх вигнала, і це зрозуміла реакція, нормальна реакція. Бо нашим людям тільки пальцем ткни – обліплять плітками (і це найменше зло). Але бачу, шо кожен коментуючий тут був би радий, якби якісь незнайомці задля свого заробітку малювали хрінь під дверима і цим паплюжили ім’я».

«Яке вони мають право без дозволу щось малювати під дверима, ще й голки розкидати?… Не всі розуміють, що це шоу. Люди вірять, потім носять свої гроші шаманам, відьмам, “бабкам”, тобто шахраям! Вони заохочують шахрайство. А після цих дій усі, хто вірить в цю маячню, пальцями тикатимуть у цю сім’ю. Плюс дружину цього чоловіка налякали, може, вона завдяки цій передачі теж вірить у зурочення, а тут таке під дверима».

Набої       Набої

Це далеко не всі емоції, які виливали люди. Але були одностайними: з одного боку, не схвалювали дій «стрільця», з іншого – висловлювали нерозуміння – як можна без дозволу мешканців проводити зйомки в будинку, та ще й якщо йдеться про зйомки досить специфічної передачі.

Втім, поліція зауважила, що всі деталі з’ясує.

Обережно, ненормативна лексика!

У Вишгороді «Битва екстрасенсів» закінчилася стріляниною

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 4856 , Коментарів: 9 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (9)

  • 02.07.2019 10:57
    #
    - 5 +

    зря не подумал о последствиях, можно было сделать по другому
    но сделал правильно, нечего всякую хрень в доме разводить

  • 02.07.2019 14:08
    #
    - 0 +

    Я что-то не определил кто стрелял. Мыжик в зеленых шортах? В принципе нужно заблоговременно предупреждать о подобных сьемках. Чтобы конфликтов небыло.

  • 02.07.2019 14:08
    #
    - 3 +

    С пистолетом он конечно поспешил. Но с другой стороны, я могу его понять. Я во всю эту чепуху не верю, но даже мне не понравилось бы, если бы под моими дверьми какие-то придурки начали рисовать. А тем более жителей по ходу даже не спрашивали о согласии. Так что сами нарвались. Сделали бы все по уму, и ничего такого не было бы.

  • ,,У Вишгороді «Битва екстрасенсів» закінчилася стріляниною."
    - Так, битва, же...

  • 02.07.2019 19:25
    #
    - 4 +

    Не передбачили "екстрасекси" такого розвитку подій! ))))

    • 02.07.2019 19:28
      #
      - 4 +

      Забув додати, деяким "діячам культури" тільки підсрачниками і можна довести, що вони не праві.

  • 03.07.2019 11:21
    #
    - 2 +

    За что 296 УК ? со стартового нигде запрета нет по стрельбе в городе - т.к. не оружие. За выражение нецензурной речи - админка. Давайте людям 296 шить за пук в общественном месте. У нас в стране за убийство открывают 296 и за мат 296 УК - следователи уже при авакове вымерли как мамонты)))) Остались только боты в полиции.

  • 03.07.2019 15:01
    #
    - 0 +

    У нас після того як знімали таку битву більшість людей перестали дивитись по телевізору , зрозуміли що повна чуж . По законам вони повинні були узгодити з місцевими жителями всі нюанси , так що тут потрібно на діячів культури скласти протокол .
    Ну і скажу від себе (розумію що не правий) якщо біля мого будинку було б таке скоріш ... стріляв би .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати