У Києві кавказець влаштував стрілянину у кафе і поранив дівчину-бармена

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У понеділок, 8 липня, на столичній Троєщині в ресторані Capri за адресою вулиця Теодора Драйзера, 4а, сталася стрілянина.

За словами співробітників поліції, в ресторан Capri настирливо намагався увійти іноземець кавказької зовнішності, якого також настирливо не пускала охорона закладу. Чоловіка це розлютило, він дістав травматичний пістолет і вистрілив в охоронця.

На щастя, стрілець не влучив в сек'юріті, але, скориставшись метушнею, прорвався на кухню закладу і зробив кілька пострілів.

Одна з куль потрапила в дівчину-бармена і пройшла на виліт через плече. Медики, які прибули на місце події, в терміновому порядку госпіталізували барменшу в найближчу лікарню.

Після стрілянини чоловікові вдалося вибігти з ресторану і зникнути у дворах Троєщини. На місці працював екіпаж патрульної поліції, «швидка» і слідчо-оперативна група. На даний момент всі зусилля правоохоронців спрямовані на затримання стрілка.

Нагадаємо, кілька днів тому у київському ресторані кавказці порізали охоронця.

На місці подіїНа місці події

1,0 1 -1 2
Коментарів (3)

  • Такі новини вже стали буденним фоном,на жаль.

    • 08.07.2019 22:24
      #
      - 3 +

      с нетерпением ждем нового витка

      " охамевшего посетителя который вытащил но - застрелили в голову сразу 3 охранника, так как следов на пулях нет, то у полиции нет возможности точно определить чья пуля оказалась смертельная и потому никому конкретно обвинение не выдвигали "

  • 12.07.2019 21:14
    #
    - 3 +

    Не слишком ли вольготно себя чувствуют "лица кавказской наружности"?!...И, что это за "травмат", пуля которого - навылет пробивает плечо?!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати