Револьвер, алкоголь, гримуча змія, уран та ще й в викрадений автівці – проста зупинка автомобіля обернулась для поліції джек-потом

| За кордоном | Автор: Web admin

Револьвер, алкоголь, гримуча змія, уран та ще й в викрадений автівці – проста зупинка автомобіля обернулась для поліції джек-потомРевольвер, алкоголь, гримуча змія, уран та ще й в викрадений автівці – проста зупинка автомобіля обернулась для поліції джек-потом

У м. Гатрі, штат Оклахома, проста зупинка поліцією автомобіля за прострочені номерні знаки отримала дуже цікаве та незвичайне продовження.

Водій, Стівен Дженінгс, як виявилося, їхав за кермом краденого автомобіля. Окрім цього, в салоні поліцейські також знайшли відкриту пляшку віскі, револьвер та гримучу змію.

Ні, мова не йде про його супутницю Рейчел Ріверу. На задньому сидінні автомобіля знаходився тераріум зі справжньою змією. Але і це ще не все – під час ретельнішого обшуку в автомобілі також знайшли каністру з порошковим ураном.

Дженінгс спробував віджартуватись, і сказав поліцейським, що хоче зробити «мегазмію», але потім вигадав іншу історію. Він розповів, що займається здачею металолому, і використовує лічильник Гейгера для вимірювання радіації металу, а уран йому потрібен для того, що перевірити, чи працює лічильник.

Проти Дженінгса висунуті обвинувачення у заволодінні чужим автомобілем, перевезенні алкоголю у відкритій тарі, та керуванні автомобілем без водійського посвідчення. За змію та уран йому нічого не загрожує.

Його супутниці пощастило не менше – проти неї висунуті обвинувачення у незаконному володінні зброєю, адже вона була раніше засуджена.

Rattlesnake and Radioactive Uranium Found During Oklahoma Traffic Stop

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 802 , Коментарів: 7 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (7)

  • 26.07.2019 19:08
    #
    - 3 +

    Просто поєднати ці речі в автівці це треба бути несповна розуму.

  • Идеальная парочка.
    Мистер, и миссис Смит.
    С примесью Джеймса Бонда.
    За порошковый уран ничего не угрожает?
    Вот, уже, 57 лет Америка не перестает меня удивлять.
    А, они хорошо обыскали автомобиль?

    • 06.08.2019 09:43
      #
      - 0 +

      Уран продавався в США у складі дитячих наборів, типу "Юний хімік", "Юний атомщик", десь на початку 1950-х.
      www.orau.org
      Зараз володіння ним також легальне. В принципі, якщо урановий пил не потрапить з їжеючи повітрям всередину - штука цілком безпечна.

  • 27.07.2019 03:21
    #
    - 2 +

    Ще наркотиків, та фанатика-смертника, в амуніції на задньому сидінні не вистачає

  • 28.07.2019 23:22
    #
    - 0 +

    Та мужик їхав на зйомки "Мачете 3" :)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати