Нова петиція - старі відповіді. У Зеленського не знайшлось фахівців для ґрунтовної відповіді власникам зброї

| Законодавство, Легалізація КНЗ | Автор: Web admin

Нова петиція - старі відповіді. У Зеленського не знайшлось фахівців для ґрунтованої відповіді власникам зброїНова петиція - старі відповіді. У Зеленського не знайшлось фахівців для ґрунтованої відповіді власникам зброї

Шановний пане Президенте!

Уважно ознайомившись з Вашою відповіддю на петицію «Навести порядок з обігом зброї, а порядок - це Закон», мусимо прикро констатувати, що обґрунтованої відповіді так і не отримали. Натомість побачили маніпуляції.

Так, згадується про якусь «легалізацію», про яку жодним чином не йшлося в тексті Петиції. Тож вважаємо за необхідне розібратися з кожною з ключових тез Вашої відповіді.

Нова петиція - старі відповіді. У Зеленського нема фахівців для грунтованої відповіді власникам зброїНова петиція - старі відповіді. У Зеленського нема фахівців для грунтованої відповіді власникам зброї

1. Відповідно до ст.ст. 8, 19, 23, 68 Конституції України громадяни мають право робити все, що прямо не обмежено законами, саме тому, де-юре обіг зброї в Україні вільний, тобто не обмежений законом.

Відповідно, коли Ви кажете, що “легалізація обігу в державі зброї вбачається передчасною, а тому не може бути підтримана” - Ви підтримуєте саме вільний, нерегульований законом обіг зброї, і таким чином виступаєте за подальше функціонування чорного ринку та обігу зброї в Україні, який чи не найбільший в Європі.

2. Зважаючи на “тривале проведення Російською Федерацією воєнної агресивної політики щодо України” та прогнози, що постійно лунають з вуст держпосадовців про можливу майбутню повномасштабну збройну агресію, найкращим рішенням було б негайне навчання та підготовка всієї країни до можливого широкомасштабного конфлікту.

Країні потрібна стратегія і поведінка не країни-жертви, а країни, яка прагне захищатись і перемогти. Згадайте врешті-решт власну заяву, що Україна має стати Ізраїлем в обороні.

Навіть, якщо такої ескалації не відбудеться, Україні потрібна абсолютно нова якість суспільства і його готовність до будь-якого розвитку подій у світі, який не такий вже й дружній до України та її суверенних інтересів.

3.Фахове вивчення ситуації у цій сфері” – ця теза потребує окремої уваги.

Публічна заява нового Генерального прокурора Р. Рябошапки, який є представником Вашої команди, про те, що правоохоронна система України перетворилася на організоване злочинне угрупування та офіційна статистика щодо кількості умисних вбивств, насильницьких злочинів та рівня корупції, що вчиняються правоохоронцями свідчить про те, що державні органи правопорядку, які мали б займатися питанням “громадського порядку та публічної безпеки”, великою мірою займаються злочинною діяльністю.

Фактично, правоохоронні органи є бенефіціарами і вигодонабувачами бізнесу, який існує завдяки відсутності правового регулювання обігу цивільної зброї

4. Кращий "досвід іноземних держав" - це досвід країн членів НАТО, що мають спільний кордон з РФ. Такі країни як Норвегія, Фінляндія, країни Балтії гарантують своїм громадянам право збройного захисту себе та своєї країни.

5. Ваше "передчасно" - це кліше, яке використовують останні 10 років представники МВС у формулюванні "не на часі".

Вважаємо також, що Вам, як людині з юридичною освітою має бути добре відомо, що у правовій державі неприпустиме покарання за порушення закону, якого не існує. Проте в Україні, яка залишилась єдиною країною Європи, що не має закону про зброю, лише за останні десять років за порушення неіснуючого закону, притягнуто до кримінальної відповідальності понад 52 тисячі громадян.

Натомість, майже така сама кількість - понад 50 тисяч осіб, отримали скандальну “нагородну зброю”, на яку левова частина нагороджених не мали жодного права, ані морального, ані юридичного.

Це встановлює не тільки ганебну нерівність між простим українцем і тими, хто наближений до корумпованої влади, але й нівелює цінність нагороди іменем народу України за досягнення перед державою, яка фактично стала предметом продажу.

Хочемо також зазначити, що Ваша відповідь неприємно дисонує з пунктом у передвиборчій програмі Вашої партії Слуга Народу: «… Законодавчо врегулюємо право володіння зброєю …».

Підсумовуючи все вищенаведене дозволимо собі припустити, що фахівці, яким Ви доручили підготувати відповідь на нашу петицію, її навіть не прочитали, або навмисно зробили її такою, щоб дискредитувати Вас особисто.

Неприпустимо так безвідповідально ставитись до життя і здоров'я своїх громадян і до продемонстрованого ними запиту на народовладдя.

Закликаємо Вас терміново розпочати спільну фахову роботу з реформування найважливішої галузі суспільних відносин, яка надасть Україні шанс стати правовою, сильною та незалежною державою.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 2867 , Коментарів: 52 - 21 +
1,0 1 -1 21
Коментарів (52)

  • 06.09.2019 18:33
    #
    - 31 +

    Зеленский - жалкая марионетка олигархов, на протяжении 28 лет, грабящих страну и её безоружный, следовательно - беззащитный народ!...Именно они и их "церберы" из МВД - противники превращения безоружных рабов - в вооружённых граждан!...
    И, раз уж Зеленский - не сдержал своих предвыборных обещаний, то он - "фуфлыжник", который, по своему статусу, на 40 "мастей" - ниже "петуха"!....

    • 24.10.2019 05:27
      #
      - 2 +

      "на 40 мастей - ниже петуха" - безподобне, надзвичайно потужне порівняння :) :) :) !!!

  • 06.09.2019 18:34
    #
    - 20 +

    что и требовалось доказать

  • 06.09.2019 18:56
    #
    - 13 +

    Не нашлось "фахивцив" или совести? Предлагаю обратиться к истинному президенту Украины!! КОЛОМОЙСКОМУ и все решить!!

  • 06.09.2019 20:31
    #
    - 28 +

    Да он ее и не читал петицию . Позвонил Авакову ,а тот говорит : " У нас на такой случай есть образец ответа . Давай по вайбуру перешлю , а ты опубликуй "

  • 06.09.2019 20:32
    #
    - 16 +

    Увертюру до відповіді Президента на петицію (до ворожки не ходи) заспівав "хор мальчиков " з МВС із відомим солістом на чолі.

  • 06.09.2019 21:10
    #
    - 19 +

    Така "відповідь"-це чистої води відписка і відвертий плювок в лице якщо не всього народу України, то тих 25 тисяч "підписантів".
    Хоча робити це, і "разводить, как котят"-в звичаях кожної влади-як минулої, так і, як виявилось,і теперішньої...

  • 06.09.2019 22:19
    #
    - 19 +

    Йому цю відповідь якийсь йолоп тупий нашвидкоруч накарябав, бо сам він і трьох слів державною написати не здатен.
    Коротше кажучи що путнього може зібрати біля себе скоморох?

  • 06.09.2019 22:22
    #
    - 16 +

    Зеленський ледве встиг стати президентом, як почав розчаровувати і налаштовувати проти себе одну частину суспільства за іншою.
    Однією з перших пропозицій зеленого уряду було підняття податків для ФОПів, що працюють в IT. Хоч в передвиборній програмі IT обіцяли не чіпати. Ініціатива зачіпає інтереси десь 150 тисяч спеціалістів.
    Тепер плювок в очі власникам зброї, які так довго чекали легалайзу. Це ще сотні тисяч людей.
    З такими ударними темпами скоро вся країна буде ненавидіти Зеленського за брехню і провалені обіцянки. Не дарма ж він пригрів Авакова, напевно відчуває що скоро потрібно буде відроджувати Беркут.

  • 06.09.2019 22:35
    #
    - 17 +

    В новинах на 5 каналі в 22.30 повідомляють:
    " президент Зеленський не підтримав петицію про легалізацію зброї.
    І коли вже журналісти перестануть писати маразми... Де в петиції вони бачили слова "легалізація зброї"?

    • 08.09.2019 10:36
      #
      - 6 +

      У відповіді на петицію.

      • 08.09.2019 23:36
        #
        - 2 +

        Перепрошую. Виявляється маразми пишуть не журналісти, а посадовці набагато вищого рівня. Жах. Ті що готували відповідь на петицію, дійсно її не читали!

        • 09.09.2019 04:42
          #
          - 5 +

          Усе вони читали. Просто відповідь маніпулятивна, з використанням чорної риторики, розрахована на більшість, яка не в темі. Згадайте відповідь Порошенка на першу петицію, і на запитання Стерненка на "дебатах".

  • 07.09.2019 00:17
    #
    - 6 +

    Чесно кажучи здивований. Я думав, що приймуть закон, очевидно зі змінами типу зброя 4 категорії заборонена, крім тої ж касти обраних + залишать якісь шляхи утримати монополію на ринку охорони. Але видно, маразм набагато сильніший.

  • 07.09.2019 07:54
    #
    - 19 +

    Відповідь не здивувала. Президенти у нас почуваються царями, чиновництво - шляхтою і для них петиція - не вимога народу, а "чєлобітная от холопов". І з такими ж наслідками. Тому. гадаю, третя петиція не має сенсу, бо не набере підписів. І питання тут уже не в тому, хто готував відповідь. Відповів президент. Крапка. Якщо він так відповів, бо не розуміє викладеного в петиції, то це питання його IQ. Якщо розуміє, але все одно заперечує, то він нічим не кращий за своїх попередників. Обидва висновки - не на його користь. Аваков-міністр є підтвердженням цього факту. До речі. На мирній території України законослухняні громадяни щодня стають жертвами насильницьких злочинів. Президент офіційно заявив, що його це не турбує. Але в такому разі президент, Аваков, поліція і взагалі всі, хто роззброює суспільство перед злочинцями, є спільниками цих злочинців і фактичними співучасниками скоєних насильницьких злочинів. І заслуговують на відповідне ставлення до себе.

  • Цей результат можна було прорахувати,і я писав ще коли відмазався звільнити собяканя,петиція 3 дні і 28 тисяч,то не його повноваженяя то не на часі,бридкий безхребетний слимак,шкодую що підтримав його на виборах,але ж і вибору не було,три жида один одного кращі,це не стосується до людей еврейскої національності,маю серед приятелів гідних та розумних людей,жидів не терплю так як і москалів ,а не просто росіян....

    • 07.09.2019 09:36
      #
      - 5 +

      Не спріміть як образу. Але в тім то й проблема що люди в нас обмежені , у вас блін не було серед кого вибирати , у нас сотні партій , сорок кандидатів в президенти , а ви далі ніж за 3 "жида" не бачите. Наприклад та ж сама "Сила людей" де першим пунктом стоїть легалайз короткостволу . І так мільйони людей теж "не бачили вибору"

      • Питання і де вони,0,5-1,5% набрали.

        • 07.09.2019 17:06
          #
          - 3 +

          От тому й набираємо так мало бо такі "генії" як ви лише й бачать сенс голосувати за "відомі" партії і нічого що программи в них туфта , і члени партії теж. В нас люди самі хочуть страждати от і обирають серед 2 сортів лайна

          • 09.09.2019 09:53
            #
            - 0 +

            Ну хоть вы не манипулируйте ! Нет у нас выбора, выбирать можем только из разных сортов дерьма, т.к. нет уже в бюллетенях графы "не поддерживаю ни одного кандидата"... Эти которые сейчас в бюллетенях ее и убрали, они же и финансовый ценз установили, где честному человеку взять 2,5 млн. что бы кандидатом стать ?

            • 09.09.2019 19:06
              #
              - 0 +

              1. Нікого не підтримувати так собі вибір , сказати що всі партії й організації лайно , не можна в маленьких організація такі ж люди як і ми . 2. 2.5 млн не дуже великий кошт , видно що погано розумієтеся в політиці в любій партії перед виборами скидують на них ( у "великих партіях" правда скидується 1-2 великих "спонсори" ) . Так наприклад навіть в партії 5.10 Балашов показував що половина цієї сумми була зібрана самими учасниками партії , половину він дав

  • 07.09.2019 10:05
    #
    - -3 +

    Досить терпіти цю зневагу! Вйо писати нову петицію!

  • 07.09.2019 23:16
    #
    - 7 +

    Пора написати петицію про відміну петицій до президента, так як вони створюють хибне уявлення, що ніби то народ може впливати на рішення, які приймає "гарант".

    • 08.09.2019 09:38
      #
      - 8 +

      Да, не новые петиции, писать нужно, а - требовать принятия законов: Об импичменте(со всеми механизмами его осуществления!); Об ТСК, О референдуме(по результатам которого - может быт инициирована процедура импичмента!); Об отзыве судей и депутатов(любого уровня)!....

      • 09.09.2019 14:15
        #
        - -2 +

        А вы не могли бы поделиться своими соображениями насчет "требовать"? Это как? С женой на кухне? Или на лавочке у подъезда?

        • 10.09.2019 06:50
          #
          - 1 +

          Странный вопрос..."Кухня" и "лавочки у подъездов" - это первый, подготовительный этап...Агитация в соц.сетях и на разных форумах - второй....Само же "требование" - это массовые митинги под окнами Рады и ОП!....(Труды Ульянова(Ленина) Вам в помощь! (Не зря же Д.Рокфеллер, называл его:-"Гениальным тактиком, разработавшим действенные методики превращения "революционных ситуаций" - в революции!").....

          • 10.09.2019 06:58
            #
            - -1 +

            У Ленина была очень сладкая для люмпенов идея - "иди грабь и тебе за это ничего не будет". А какую идею вы хотите предложить нынешнему украинскому обществу??? Право на оружие? Да по хрен нынешнему обществу такое право! Равно, как и все остальные права. Я готов сутками печатать воззвания в интернете, вот только адресатов не вижу. Подскажите. Здесь-то на ПРОФИЛЬНОМ форуме никто ничего не читает. А вы хотите массы всколыхнуть. Не та идея.

            • 10.09.2019 09:14
              #
              - 2 +

              Вы полагаете, что в Украине - перевелись "экспроприаторы" и у них - нечего "экспроприировать"?!(Посмотрите на дворцы "потроха", "свинарчуков", "куриного короля" и прочая, и прочая!)...И, для этого, к стати, тоже - необходимо иметь оружие!...:):):)....

  • 08.09.2019 13:24
    #
    - 3 +

    Не хотели голосовать на выборах за плохих националистов? Вот вам хорошие реформаторы. Ешьте.

    • 10.09.2019 07:01
      #
      - -1 +

      Я ВСЕМ окружающим задаю постоянно вопрос - кто такие "националисты"? А в ответ всякая лабуда или вообще ничего. Может вы знаете? Так просветите несведущего, пожалуйста!

      • 10.09.2019 12:29
        #
        - 2 +

        -Это те дурачки, которые бесплатно и без соцгарантий в 2014 году, да и сейчас кое-где прикрывали продажные жопы уставших от войны "украинцев" в Песках, в Марьинке, в Красногоровке, в Авдеевке, в Водяном, в Иловайске...

        • 10.09.2019 14:23
          #
          - -2 +

          Обыскался в интернете определения термина "националисты", но так и не нашел. Википедия постоянно отсылает к "национал-социализму" - официальной идеологии третьего рейха. Почему вы обзываете людей, воевавших против оккупантов националистами, непонятно.

  • ,,Зважаючи на визначену Конституцією України найвищу соціальну цінність - людину..."
    -- Вот в этом вся и проблема.
    Не может в правильном обществе высшей социальной ценостью быть жизнь человека.
    Несовершенного человека.
    Дефективного человека.
    Прямо говоря - урода.
    Потому, что настоящий человек - это совершенный, бессмертный человек.
    Высшей ценностью в правильном обществе должен быть, и стать Закон.
    И, принцип справедливости.
    И, их безусловная повседневная реализация.
    А, уже, Законы и должны охранять жизнь людей.
    Законопослушных людей
    Хороших людей.
    Живущих в правовом поле.
    От плохих людей.

    • 09.09.2019 14:17
      #
      - -1 +

      Не счесть людей, отдавших свои жизни во имя эфемерной справедливости!!! Вы уж определитесь - закон или справедливость. Они ВСЕГДА в противоречии.

      • 10.09.2019 09:05
        #
        - 0 +

        Не всегда, но, - достаточно часто, особенно - при "упрощённых" законах!...Жизнь - штука разнообразная!...Прописать в частях и пунктах законов - все возможные ситуации - практически невозможно!...Но!...Чем больше возможных вариантов событий - охвачено законом, тем он - ближе к справедливости!.... Вспомните "Уголовное уложение" Империи, с его 1,5 тыс. статей(!), по мнению многих специалистов - более совершенное, на предмет отстаивания "справедливости", чем нынешний вариант УК, являющийся по сути - вариантом "краснопузого обрезанца", написанного для необразованных "красных юристов"(высокообразованные "бывшие" - были истреблены!)!...

        • 10.09.2019 10:17
          #
          - -1 +

          Классический пример - Робин Гуд полагал, что борется за справедливость, грабя богатых. Они же, в свою очередь, полагали, что справедливость восторжествовала, когда Робин Гуд закачался в петле на виселице. Какую из этих "справедливостей" возьмем за эталон???

  • 09.09.2019 09:04
    #
    - 5 +

    Что же получается: "голосуй, не голосуй..." ?
    Раз уж украинский суд считает милицейскую интрукцию Законом, может стоит обратиться в международный суд по правам человека на предмет 52 тысяч без вины виноватых? Если дело будет выиграно, то это будет резонанс на всю планету.
    Юристы УАВЗ, каково ваше мнение?

    • 10.09.2019 07:31
      #
      - 0 +

      Мысль хорошая, но, как мне кажется(я, увы, не юрист!) - практически неосуществимая...Дело в том, что следователи и судьи(зачастую - с помощью адвокатов, советующих своим клиентам - "обойтись малой кровью"!) - "дожимают" обвиняемых до "признания своей вины", что - исключает возможность - обжалования приговора в ЕСПЧ!.... Следовательно - нужно будет доказывать и то, что это "признание своей вины" - было получено незаконными методами и под давлением!...Кроме того: Будет ли ЕСПЧ - рассматривать дело о "52 тыс. пострадавших от беззакония", ведь это - ситуация "вообще", а не - конкретное "дело"?!....

  • 09.09.2019 09:47
    #
    - 1 +

    А на що ви надіялись? Чого чекали?

  • 09.09.2019 09:47
    #
    - 3 +

    короткий коментар до адміна:
    цитата тексту статті: "Так, згадується про якусь «легалізацію», про яку жодним чином не йшлося в тексті Петиції."
    в той час теги до статті: "Легалізація КНЗ, Законодавство".
    Такі теги якраз і працюють на поширення міфу про легалізацію серед "простого люду", вам не здається?

  • 09.09.2019 10:07
    #
    - 3 +

    w1.c1.rada.gov.ua
    А що тоді оце за ху за посиланням вище?

    • 09.09.2019 11:17
      #
      - 2 +

      Действительно!? Правая рука не знает, что делает левая?
      И чей это проект закона?

  • 09.09.2019 12:27
    #
    - 3 +

    Добрый день всем! Для себя имею следующий вывод: самое прискорбное то что походу "мальчик становиться драконом" - известный сюжет с мультфильма (Дракон. Снят в 1961 году режиссёром Александрой Снежко-Блоцкой по мотивам бирманской народной сказки). К сожалению и большому разочарованию - наш мальчик становиться драконом :( Абсолютно согласен с вышеперечисленными комментарий о ГОСПОДИНЕ Авакове - такой бизнес он не отдаст. Остальные "слуги народа" наверное тоже не вникли в суть вопроса - а зачем читать изучать практику Европы или США или других цивилизованных и развитых стан - проще вникнуть в тему о нефте и газе о бурштыне или вырубки лесов и получить вечером на руку "каклету" от олигарха.

  • 09.09.2019 12:46
    #
    - 1 +

    Вітаю. "Влада" не розуміє, що келих терпіння вже переповнений і що саме це, а не якийсь серіал, дало більше 70 % на виборах. І якщо в засліпленні вони і далі будуть грати в рабовласників, страшна їх доля...

  • 09.09.2019 12:46
    #
    - 1 +

    Вітаю. "Влада" не розуміє, що келих терпіння вже переповнений і що саме це, а не якийсь серіал, дало більше 70 % на виборах. І якщо в засліпленні вони і далі будуть грати в рабовласників, страшна їх доля...

  • 09.09.2019 12:52
    #
    - 2 +

    Цікаво, а на яку ще "відповідь" можна було сподіватися, коли Зе ще під час передвиборчої компанії заявляв "не на часі..."??? Чи можна сподіватися, що зазначені в РЕКЛАМНІЙ ( деякі називають її "передвиборчою" ) програмі партії усі пункти будуть реалізовуватись? Наівняк...
    ЄДИНИЙ для всіх власників ( і користувачів ) зброї - створення своєї політичної партії ! Незабаром місцеві вибори - якщо і тепер згаяти час - можемо залишитися ні з чим...
    Діяти треба, а не "челобитные царю писать" з надією, що " добрый царь выдаст золотую грамотку, которую злые бояре припрятали..." - пом'ятайте історію.

  • 09.09.2019 14:21
    #
    - 5 +

    Я не один раз писал и еще буду, что закон об оружии нужен НЕ для самообороны, а для того, чтобы ПРАВО в государстве стало всеобщим. А не раздельным - этому можно, а этому нельзя.

  • 09.09.2019 17:41
    #
    - 2 +

    Явно головним радником був мусор і злочинець аваков.

    • 10.09.2019 07:43
      #
      - 1 +

      Возможно...Но, судя по, уже "традиционной мантре" о:- "Наивысшей ценности государства, закреплённой в Конституции - человеке", то, с большой долей вероятности, можно утверждать то, что сей "шедевр" словоблудия - принадлежит перу "гениального юриста" Богдана!...

  • 10.09.2019 16:40
    #
    - 1 +

    — Но нехорошо еще и то, что они, пожалуй, не смогут вести какую бы то ни было войну, так как неизбежно получилось бы, что олигархи, дав оружие в руки толпы, боялись бы ее больше, чем неприятеля, либо, отказавшись от вооружения толпы, выказали бы себя подлинными олигархами даже в самом деле сражения. Вдобавок они не пожелали бы тратиться на войну, так как держатся за деньги.

    Платон. Государство.

  • Що Порошенко, що Зеленський - не є козаками. Наші предки, козаки носили з собою зброю, що в мирному житті, що в лиху військову годину. А "наші" президенти бояться зброї та озброєних (на законних підставах) українців! Висновок: Наші президенти не козаки, не українці, а просто чмошники! Вони захищати нашу землю, країну та народ не будуть. Зашищати прийдеться нам! Так, що озброюйтеся зараз хто чим може!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати