В Одесі поліцейські били кийком та ногами затриманих. Відео

| Силові структури, Кримінал | Автор: Web admin

В Одесі поліцейські били кийком та ногами затриманихВ Одесі поліцейські били кийком та ногами затриманих

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві, повідомили про підозру у катуванні двом інспекторам Управління патрульної поліції в Одеській області.

За попередньою інформацією: під час патрулювання залізничного вокзалу у місті Одеса, поліцейські незаконно затримали двох осіб та проти їх волі доставили до опорного пункту поліції. Причиною затримання була підозра у крадіжці золотого ланцюжка, у вчиненні якої правоохоронці примушували зізнатися затриманих.

З метою отримання потрібних показів та зізнання у вчиненні крадіжки, поліцейські принижували одного із затриманих, застосовували щодо нього психологічний тиск, погрожували розправою та завдавали численні удари гумовим кийком.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням здійснюється прокуратурою Одеської області, оперативний супровід – Одеським управлінням Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції України.

Кваліфікація: катування, тобто умисне заподіяння сильного фізичного болю або фізичного чи морального страждання шляхом нанесення побоїв, мучення або інших насильницьких дій з метою спонукати потерпілого або іншу особу вчинити дії, що суперечать їх волі, у тому числі отримати від нього визнання, вчинене за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 127 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

Поліцейські принижували та били кийком затриманих – ДБР повідомило їм про підозру у катуванні

1,0 1 -1 2
Коментарів (4)

  • 08.10.2019 16:00
    #
    - 7 +

    Скільки ще треба мусорських "зальотів", щоб аваков пішов у відставку? Питання риторичне

    • Та Аваков кулю в лоба не хотів собі пустити, а відставка це ще гірше покарання для нього, такого абрека від корита відірвуть. Але ситуація в країні з мусорським "бєспрєдєлом" вже зашкалює, мало їм було Врадіївки і інших таких випадків, чую дійде колись коса та до камня, і то дуже скоро...

  • 08.10.2019 20:32
    #
    - 3 +

    Якщо я забуду нагадати, то вони самі нагадають очевидну істину, що
    #мусаранелюди!

  • 09.10.2019 17:08
    #
    - 3 +

    гм, вспомнился старый анекдот:
    -чем мусора отличаются от бандитов?
    -формой одежды.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати