Кривава перестрілка у Харкові. Вбивця підірвав себе гранатою. Відео

| Нелегальна зброя, Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У п'ятницю, 25 жовтня, у Харкові біля супермаркету на вулиці Клочківській сталася стрілянина, в результаті якої загинула одна людина.

Про це повідомляється на сайті місцевої поліції.

На місці подіїНа місці події

За даними правоохоронців двоє невідомих почали стріляти у двох людей, один з них від отриманих поранень загинув на місці. Злочинці зникли на автомобілі, який, однак незабаром був знайдений неподалік від місця подій. Авто спалили.

На місці подіїНа місці події

За даними Telegram-каналу ХС I Харків, жертвою нападу став Георгій Ісаков, більш відомий під кличкою «Жора», що має відношення до кримінального світу. Зброя залишилася лежати на землі.

На місці подіїНа місці події

Пізніше видання СТРАНА.ua повідомило, що "Жора (Георгій Ісаков, який був соратником убитого лідера "Оплоту" Жиліна - Ред.), з бандою сиділи в кафе "Восторг", і там, судячи з усього, між ними почалася перепалка, яка вилилася в перестрілку на парковці.

Убитий в перестрілці - Володимир Борох, відомий як "Тайсон", права рука Жори. Сам Жора зараз в четвертій лікарні з проникаючим пораненням в груди. Машину, на якій приїхав один з учасників, вже знайшли спаленою.

Один погиб на месте: появилось видео перестрелки на Клочковской

Видання NewsRoom нагадало, що це не перший замах на Ісакова. У 2016 році його вже намагалися вбити. Тоді поліція затримала двох людей – уродженців Донецької області 26 і 28 років.

Відео сьогоднішньої перестрілки вже з'явилося в мережі. На ролику можна побачити, як чоловік перебігає дорогу в той момент, коли в нього стріляють двоє невідомих. Він відстрілюється.

Після цього один з нападників впав під припарковану машину, двоє його товаришів зробили спробу тягнути його. Однак у цей момент під'їхав автомобіль, з якого почалася стрілянина по них.

Стрілянина у Харкові

Подробиці події з'ясовуються. Як повідомляє gx.net.ua Григорій Ісаков відомий як колишній член спортивного клубу «Оплот». Також він виконував обов'язки заступника голови «Оплоту» Євгена Жиліна, який був застрелений в Підмосков'ї.

Видання Depo.Харків стверджує, що правоохоронці не встигли затримати одного з кілерів. Його помітили поліцейські поблизу Південного вокзалу на залізничних коліях. Затримання він чекати не став – підірвав себе, загинув.

На місці подіїНа місці події

Загиблий — 47-річний Олексій Титов — уродженець міста Горлівка Донецької області. Телеграм-канал «Подслушано в полиции» повідомляє, що самогубець намагався кинути гранату в патрульних, але випадково підірвався сам.

Харківська поліція встановила особу чоловіка, який вчинив у місті стрілянину

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 2217 , Коментарів: 8 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (8)

  • 25.10.2019 21:24
    #
    - 3 +

    Це мабуть святкування чергового "місячника здавання зброї" було. Просто чудова ілюстрація.

  • 26.10.2019 09:31
    #
    - 0 +

    Хм... нечастое оружие было у этих преступников: если не ошибаюсь, американский пистолет-пулемёт Cobray M11/9? Вовсе, не совковые АКС-74У, или АПС, как, казалось, бы - можно, было ожидать от убеждённых пророссийских бандюков. :D

  • 26.10.2019 12:17
    #
    - 2 +

    А так же Глок с глушаком и Вальтер P38 , все кал.9мм. Веселый город Харьков , да и начальник УВД по ходу тоже не скучный , бодренько так доложил , про «раскрытие» преступления. По прежнему «не на часи», для кого?

    • 26.10.2019 14:20
      #
      - 2 +

      Да, но эти я упоминать не стал - не такая, уж, и редкость, по нынешним временам, по сравнению с M11 . Но, факт того, что пророссийские бандиты - используют не "самое лучшее в мире" советское стрелковое оружие, а нескрепное - довольно показателен.

  • 26.10.2019 15:50
    #
    - 2 +

    Не факт , что это был именно Кольт М11 , на его платформе производится масса аналогичных стволов , а вот Вальтер Р38 не часто можно встретить в хорошем состоянии , с чекухами военной приемки рейха. Отличная машина с двумя возвратными пружинами , надежная как все немецкое. Имхо.

    • 26.10.2019 17:43
      #
      - 0 +

      Извиняюсь - я имел в виду, исключительно, пистолет-пулемет Cobray М11 под 9мм (вроде, бы - вариант "развития" линии Ingram Mac-10, иным производителем). Возможно, некорректно выразился. Вещь - нечастая, как по мне: ранее, не помню, чтоб светилась. Если у Вас есть какие-то ссылки, на сходные образцы - приму с благодарностью. Жаль, сам ствол - легально не купить. Правда, калибр - подкачал, как по мне. Исходник от Ingram - другое дело. ;)
      По поводу стволов - есть, относительно, нормальные фото, правда - ресурс подкачал: antikor.com.ua
      Для сравнения, нашёл: www.imfdb.org
      Быть добру :)


  • 28.10.2019 11:48
    #
    - 1 +

    Бандюганам можно иметь оружие. Они ж свои.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати