Озброєна гвинтівкою AR-15 вагітна жінка врятувала свою сім'ю від жорстокого пограбування

| Самооборона, За кордоном | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

У м. Літія, штат Флорида, двоє озброєних пістолетами грабіжників вибили двері в домі Джеремі Кінга та напали на його сім'ю.

«Вони були в капюшонах та масках. Вибивши задні двері, вони націлили на мене пістолет та спробували схопити мою 11-річну дочку» - розповідає Джеремі.

Злочинці почали вимагати у Джеремі гроші, але він сказав, що у нього нічого немає для них. Тоді вони сказали «давай, що є», і після цього ситуація переросла у жорстоке побиття чоловіка. Один з них почав бити його пістолетом по обличчю, а другий – ногою по голові.

«У мене перелом очної ямки та носа, струс мозку, мені наклали 20 швів та 3 хірургічні скоби в голові» - розповідає Джеремі.

Потім злочинці побачили вагітну дружину чоловіка, яка виглянула зі спальні, і один із них вистрілив у її сторону. Проте, на щастя, їй вдалося успішно відступити та збігати за напівавтоматичною гвинтівкою AR-15. Жінці, яка була на восьмому місяці вагітности, вдалося вбити одного зі злочинців. Другий грабіжник втік, він перебуває у розшуку.

«Коли він пішов до задніх дверей, то опинився у неї на мушці, і вона одразу ж прикінчила його. Він пройшов ще метрів 60 і впав у канаву. Вони прийшли зі звичайними пістолетами, а моя гвинтівка зупинила їх. Моя дружина вирівняла шанси і вберегла моє життя» - додав Джеремі.

Ось так ненависна гоплофобам «штурмова» гвинтівка знову врятувала життя законослухняних людей від рук зловмисників.

Florida Woman Uses Assault Rifle To Protect Family During Home Invasion

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 3295 , Коментарів: 7 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (7)

  • 06.11.2019 19:25
    #
    - 5 +

    Если бы у них был президентом, кто либо из украинских и украинские- " злочинни законы", то семья скорее всего погибла бы.А приехавшие через 3 часа копы, развели бы руками и .... ,ушли пить пиво.

    • 11.11.2019 11:05
      #
      - 1 +

      Сначала собрали бы стреляные гильзы и обвели мелом контуры тел жертв, а уж потом пошли бы пить пиво. Не наговаривайте на честных полицейских!

  • Классический ,,хэппи энд". Побольше, бы, таких. Но, почему за винтовкой сбегала, и делала все остальные героические действия беременная на 8-м месяце жена? А, у ,,героя", что времени не было, пока дверь выбивали? Сопли жевал?

  • 09.11.2019 10:29
    #
    - 1 +

    Тому ваша зброя у вашому будинку має завжди бути під рукою...

    • 11.11.2019 11:14
      #
      - 1 +

      Ключевые слова "ваше оружие ДОЛЖНО быть в доме!!!" В любом. В том числе и украинском. Но экзальтированное дурачье каждый раз наступает на одни и те же грабли, выбирая себе правителей не умом, а хрен знает чем. И я бы добавил. А славные представители оружейной ассоциации наложили на себя абсолютно добровольно такие цензурирующие ограничения (законопроект об оружии), что нам еще долго придется жить в беззаконии. Ну вот почему надо брать пример с ЗАКОНОПОСЛУШНОЙ Германии (очень жесткое оружейное законодательство), а не с США??? Или той же Швейцарии? В стране ПОЛНО нелегальных стволов и что-то не слышно, чтобы они постоянно стреляли. Так чем ЛЕГАЛЬНЫЕ стволы хуже?

  • 11.11.2019 11:15
    #
    - 1 +

    Я писал про УКРАИНСКИЙ дом. Тут редактор постарался.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати