З лопатами і ломами. У Словаччині сталося епічне побоїще між українцями та циганами. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Бійка відбувалася на автостоянці супермаркету та у стилі американського «реслінгу».Бійка відбувалася на автостоянці супермаркету та у стилі американського «реслінгу».

У Словаччині на автостоянці супермаркету відбулась масштабна бійка між українцями та ромами. Під час «махачу» у хід йшли навіть лопати та ломи.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, бійка сталася у містечку Малацки, що знаходить у 33 кілометрах від столиці Словаччини - Братислави.

По інформації видань, поблизу торгового центру місцеві роми (їх у цьому населеному пункті проживає близько 1%) щось не поділили із українськими заробітчанами.

Як видно на відео, деякі люди під час бійки використовували палиці, мітли, ломи, бити і навіть лопати.

У соціальних мережах користувачі з Малацки пишуть, що їм ця ситуація нагадувала «кадри із голлівудського бойовика», а також зізнаються, що такого у їхньому містечку не відбувалося вже дуже давно.

Lopatovačka pri Tes. MA. Lopatovačka

«Ніхто не знає, ким саме були ці люди. Бійка тривала близько хвилини, потім вони усі ніби розчинилися», - розповів один з очевидців.

Що стало причиною конфлікту, який переріс у жорстоку бійку, - не відомо. Повідомляється, що в результаті інциденту до місцевої лікарні потрапив один літній чоловік, який отримав серйозні травми голови.

«В даний час справа розглядається поліцейськими з управління поліції округу Малацки. Уповноважений співробітник поліції почав кримінальне переслідування за злочин, пов'язаний з нанесенням тілесних ушкоджень у зв'язку з хуліганством», - розповіли у місцевій поліції.

Додамо, що інцидент трапився 7 листопада, але відео бійки з'явилося лише через кілька днів.

Цікаво, що з відео бійки вже почали робити меми. Наприклад, один з користувачів представив учасників «махача» героями «Зоряних війн».

Star Wars Malacky

1,0 1 -1 6
Коментарів (14)

  • 15.11.2019 18:17
    #
    - 6 +

    Почему ромы, если есть исконно наше слово - "цыгане"

    • Потому, что либерализьм.
      Уже и цыган не цыган, и негр не негр. В Америке - афроамериканец. А в Европе евроамериканец?
      Да чего уже останавливаться на полпути: уже и инвалиды не инвалиды, и прочая, и прочая...
      В общем, думают, если сменить вывеску, смениться суть. Бред.
      Кстати, не смотря на то, что негром или черным называть ни-ни, белые так и остаются белыми...

      • Пардон, "афроевропеец". ))
        К сожалению, здесь нет возможности редактировать свои сообщения...

      • 16.11.2019 07:27
        #
        - 4 +

        Согласен - бред это всё (но - не либерализм, а - глумление над его основополагающими принципами, в частности - правом на свободу слова). :( В США, многие из них, УЖЕ обижаются на слово "афроамериканец", говоря, что к Африке, как таковой - лично, не имеют ни малейшего отношения, так как много поколений живут в США и являются американскими гражданами... и ТРЕБУЮТ, чтобы их называли "Чёрный Американец". Забавно, что слово "негр", которое они, почему-то, считают оскорбительным, (и, с требования запрета которого всё началось), в переводе с испанского ("negro"), обозначает, всего, лишь, "чёрный". Учитывая обилие испаноязычных в США (и, не только, там), возникает вопрос: как говорить-то, чтобы не попасть под суд - "Negro Americano", "Black American", "African American"? Теперь, вот - попробуй угадать: как именно хочет называться тот, или иной чернокожий, в данный момент... О_О

        • Я особо не парюсь, и после побывания в Европе называю, только, черно...пые ...асы. В основном. За редкими иключениями.

    • Я когда то работал с ромом. И он сам делил своих на ромов и циган.

      • 16.11.2019 21:37
        #
        - 0 +

        Уважаемый Дим Димыч!

        Убедительная просьба в течение суток исправить имя и фамилию на настоящие, как этого требуют Правила: zbroya.info

    • московити теж нас називають малоросами і хохлами, доречі теж "ісконно" і щось мені підказує що ви б бажали щоб вас називали так як ви бажаєте а не так як "ісконно" хочеться іншим народам
      а взагалі до людей треба відноситись так як би ви бажали щоб відносились до вас-з повагою, принаймні доки людина не перейде якісь межі і не скомпрометує сбе у ваших очах

      • 20.11.2019 23:04
        #
        - 0 +

        Ну вот цыганам это и скажите. А то за свою репутацию они в большинстве своем не парятся. Уважения они к нам не проявляют, что я, что ни один мой знакомый этого не видел.

  • 15.11.2019 20:08
    #
    - 5 +

    А головне не написали.... Хто отримав перемогу!!!

  • 15.11.2019 22:32
    #
    - 5 +

    Набридло нашим терпіти оце "пазалаті ручку" циганам. От і відповіли лопатою по є.....ку.

  • Насколько я могу предположить - любимцы Гитлера наехали на украинцев. Это, ж, их законная тема: стадом скота на одного.

  • 18.11.2019 13:45
    #
    - 0 +

    «Ніхто не знає, ким саме були ці люди". - розповів один з очевидців. звідкіля інфа про "українців" та "ромів"?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати