У Дніпрі затримано злочинців, які пострілом з РПГ влучили у автомобіль з пасажирами

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброя та боєприпасиВилучена зброя та боєприпаси

29 січня на перехресті вул. Ливарної та узвозу Крутогірного в Соборному районі м. Дніпра один з членів групи здійснив постріл з ручного протитанкового гранатомету в бік автомобіля «Toyota Land Cruiser 200».

На час вибуху в салоні автомобіля перебував 46-річний водій та пасажир. Внаслідок вибуху люди не постраждали. На місці події було виявлено хвостовик від пострілу РПГ.

Після пострілу з гранатометуПісля пострілу з гранатомету

В ході реалізації оперативної інформації співробітники Управління карного розшуку, Дніпровського відділу поліції та Управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області встановили, що до замаху на вбивство причетні четверо чоловіків. Вони спланували злочин та розподілили між собою ролі.

За версією слідства, один з чоловіків був посередником між замовником та виконавцем, другий - водієм, третій здійснював спостереження, а четвертий стріляв по автомобілю з ручного протитанкового гранатомету.

Затриманий злочинецьЗатриманий злочинець

Підозрюваних затримали під час поліцейської спецоперації 23 грудня у м. Дніпро. В салоні автомобіля одного з чоловіків вилучили пістолет.  Затримані – мешканці м. Дніпро та м. Синельникове віком 30 – 55 років. Двоє з них були раніше судимі за підготовку до вбивства та вимагання.

За замах на умисне вбивство чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від 10 років позбавлення волі до довічного ув’язнення. Наразі слідчі дії тривають.

Поліція Дніпра затримала членів злочинної групи

Коментарів (7)

  • ТТ под патрон 9х19?

    • 24.12.2019 18:06
      #
      - 3 +

      Похоже тэтэха переделан , ствол не должен выглядывать из под кожуха , наверное и магазин переделан , не знаю влезет ли в магазин под 7,62 , патрик кал.9мм. Необычный ствол.

      • 24.12.2019 18:27
        #
        - 1 +

        Патрон 9*19 влазит в магазин ТТ - во 2 мировую люгеровские патроны аж бегом использовали партизаны. А ствол скорее всего с Норинко 9*19 - китайский ТТ под 9*19.

        • 24.12.2019 18:31
          #
          - 1 +

          И , что стволы партизаны перетачивали под 9 мм.? Первый раз слышу такой расклад про тэтэху и партизан с люгеровскими патронами . Ссылка на инфу есть ?

        • 24.12.2019 23:02
          #
          - 1 +

          совершенно правильно коллега, еще клон ТТ под 9мм изготавливает Црвена Застава, я от них имею клон ТТ под оригинал патрики, просто там на 1 патрон больше и рукоять пистолета подлиннее, а то у русской тетехи, рукоять на 3 пальца, если у стрелка рука побольше...

      • 26.12.2019 15:19
        #
        - 0 +

        Уже и давно существуют подобные стволы под 9 на 19 мм.но нужен еще и магазин со вставкой, что бы патрон не утапливался чрезмерно в глубь магазина, что ведет к утыканию пулей в низ патронника.

    • 26.12.2019 15:15
      #
      - 0 +

      Это он самый.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати