Озброєні громадяни зупиняють масового вбивцю за 6 секунд. Відео 18+

| За кордоном | Автор: Web admin

Момент, коли вбивця у чорному одязі дістав рушницю та зробив перший пострілМомент, коли вбивця у чорному одязі дістав рушницю та зробив перший постріл

У м. Вайт Сетлмент, штат Техас, озброєний рушницею чоловік прийшов до церкви та спробував вчинити масове вбивство під час служби, яка транслювалась в інтернеті.

Вставши з лави, вбивця підійшов до одного чоловіка, про щось у нього спитав, а коли той показав пальцем на іншого чоловіка, дістав рушницю та вистрілив у нього. Як можна побачити на відео, перша жертва була озброєною, і чоловік просто не встиг дістати та направити на вбивцю пістолет.

Стрілянина сталася під час ранкової служби в церкві Христа «West Freeway Church of Christ».Стрілянина сталася під час ранкової служби в церкві Христа «West Freeway Church of Christ».

Після цього вбивця застрелив чоловіка, з яким розмовляв секунду назад, а потім направив рушницю ще на когось, зробив постріл, проте більше не встиг нікого вбити.

Один із парафіян, який також працює у церкві охоронцем на добровільних засадах, дістав свій пістолет та одним влучним пострілом у голову зупинив вбивцю. Загалом під час стрілянини у церкві загинуло троє людей, включаючи вбивцю.

Примітно, що окрім охоронця, ще з десяток парафіян дістали зброю, а деякі навіть закрили своїми тілами інших. За словами священника Джека Каммінгса, вбивця одразу ж привернув увагу служби охорони своєю підозрілою поведінкою.

Шоковані парафіяни під час евакуації з церкви.Шоковані парафіяни під час евакуації з церкви.

Служба охорони церкви, до речі, складається з парафіян, які мають право носити вогнепальну зброю: «Вони врятували сьогодні багато людей, тому що без них те, що сталося сьогодні, переросло б у криваву бійню» - додав Каммінгс.

Закон, який дозволяє носити зброю у релігійних храмах, був прийнятий у Техасі зовсім недавно – у вересні цього року.

Повна версія відео на нашому Telegram-каналі.

Deadly shooting at Texas church

1,0 1 -1 9
Коментарів (14)

  • 30.12.2019 11:35
    #
    - 6 +

    Какие набожные прихожане.
    Тогда Он сказал им: но теперь, кто имеет мешок, тот возьми его, также и суму; а у кого нет, продай одежду свою и купи меч;
    Евангелие от Луки 22:36 – Лк 22:36:

    • Наверное, моя любимая цитата из всей Библии.
      А, наша власть сделала из граждан стадо каких-то бессловесных коров, и терпил, и совсем не собирается менять наследие коммуняцкого режима. Такое положение народа их, тоже, очень устраивает.

      • 30.12.2019 12:50
        #
        - 2 +

        Народ, похоже, тоже устраивает, т.к. он выбирает власть. 11% - видимо, небезосновательная цифра. Возможно даже слишком оптимистичная.

        • Врожденная инфантильность вперемежку с идиотизмом. Которые путают с добротой. То, ли, Сталинские репрессии повлияли? То, ли, генетическая особенность славянских наций? То, ли, все вместе? Но, результат налицо.

          • 30.12.2019 15:07
            #
            - 2 +

            Скорее, врожденная психология раба.

          • 06.01.2020 11:14
            #
            - 0 +

            Думаю, все же генетическое. Согласен с инфантильностью и явным недостатком пассионарности в достижении целей. Ну, и рабское мышление впридачу. От россиян, кстати, мы тут в выгодную сторону отличаемся, а вот до западных людей с их индивидуализмом и независимым мышлением нам еще рости и рости. Мы в какой-то дурацкой середине находимся. Целые поколения уйдут прежде чем что-то поменяется.

  • Вот, это, воистину, по-христиански. Защитил и себя, и хороших людей.
    А, стадо (наверное, тоже, думавших что оружие -- это зло), визжа, как свиньи от ужаса полезло под столы.

  • 30.12.2019 13:38
    #
    - 3 +

    Тільки цей випадок ліві ЗМІ не покажуть

    • 30.12.2019 15:25
      #
      - 9 +

      Даже круче - покажут, как террорист убивает несчастных прихожан из оружия в церкви, не рассказывая что было дальше.

      • 03.01.2020 13:47
        #
        - 1 +

        Совершенно верно!...Не зря же показывают именно "кастрированный" вариант записи, показывающий - лишь начало стрельбы!...А кадры, показывающие то, что "стрелок", за считанные секунды - был нейтрализован, и отнюдь не брошюркой "Нового завета" - вырезали!....

        • 03.01.2020 13:55
          #
          - 0 +

          Ну тут видимо общая цензура - не показывают разлетающиеся мозги, падение тел, конвульсии и т.д.

  • 30.12.2019 21:09
    #
    - 6 +

    Ещё один , к сожалению наглядный пример того, что оружие это всего лишь инструмент и главное в том кто этим инструментом владеет , зло или добро. Все остальное от лукавого.

  • 31.12.2019 19:20
    #
    - 2 +

    Нажаль охоронці замало практикувалися, судячи з усього. При тому що типа одразу запідозрили, давати йому час на постріли, це розкіш, за яку паплатилися життями. Момент він доречі вдало підібрав, під час молитви, коли протестанти закривають очі, частіше за все.

  • 06.01.2020 17:18
    #
    - 0 +

    Классная шляпа у полицейского


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати