Під Києвом невідомі поранили жінку пострілом з арбалета

| Кримінал, Холодна та метальна зброя | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Повертаючись додому, жінка біля під’їзду будинку почула звук, схожий на постріл, та відчула різкий біль у руці. Потім побачила біля себе стрілу з металевим наконечником.

Поліцію та медиків викликали небайдужі свідки.

На місці події працювала слідчо-оперативні група. За попередніми даними, невідомі здійснили постріл з арбалету.

На місці подіїНа місці події

Все відбулось біля будинку №46, що по вулиці Володимира Момота в Борисполі. Той, хто стріляв, робив це зі сторони будинку №40.

Потерпілу з пораненням зап’ястя лівої руки доправлено до лікарні.

Працівники поліції проводять оперативно-розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до даної події.

На місці подіїНа місці події

Також поліцейські звертаються до громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію, що зможе допомогти вийти на слід «стрілків».

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального  кодексу України. Тривають слідчі дії.

Секретар Бориспільської міськради Ярослав Годунок в Facebook підтвердив факт поранення співробітниці міськради і додав, що у жінки виявилося пробите зап'ястя.

Скан з ФБ Скан з ФБ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 487 , Коментарів: 1 - 0 +
Коментарів (1)

  • 09.01.2020 11:47
    #
    - 9 +

    Умисне легке тілесне ушкодження - идиотизм системы тут ст. 15 ст. 115 УК украины, а эти Гады что бы не портить статистику делают легкие телесные. У нас всегда - самооборона чистой воды - открывают покушение на убийство - искать никого не надо все на месте, а здесь надо постараться поискать, а так можно и легкие телесные - статья не тяжкая резонанса ноль. Я думаю если бы стрела Авакову прилетела - тут бы..... и терроризм нашли.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати