Прийшли грабувати не той дім: зайшли четверо, вийшов один

| Самооборона, За кордоном, Рушниці | Автор: Web admin

Прийшли грабувати не той дім: зайшли четверо, вийшов одинПрийшли грабувати не той дім: зайшли четверо, вийшов один

Що краще підходить для самооборони дому – пістолет, карабін, чи рушниця? Цей спір, напевно, ніколи не скінчиться, адже комусь подобається маневреність пістолета, іншому – потужність та точність карабіну, а хтось полюбляє нищівну силу рушниці на ближній дистанції.

Але у м. Х’юстон, штат Техас, стався випадок, який стане вагомим аргументом саме для прихильників рушниці. Близько 9:30 ранку в дім, в якому знаходилось двоє людей, увірвалось четверо невідомих людей зі зброєю. Один із мешканців дому одразу ж заховався, тоді як інший – дістав рушницю та вступив у бій з непроханими гостями.

В ході перестрілки було вбито трьох з чотирьох нападників, при чому домовласник і сам отримав серйозні вогнепальні поранення. Четвертому зловмиснику вдалося втекти. Ймовірно, озброєним був лише один із нападників.

Маємо ще один успішний приклад збройної самооборони, гарантований природнім правом на володіння зброєю, гарантованим Другою поправкою.

Sheriff: 3 killed, 1 injured after Channelview homeowner opens fire on burglars

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 36763 , Коментарів: 3 - 6 +
1,0 1 -1 6
Коментарів (3)

  • 18.01.2020 21:34
    #
    - 9 +

    Трое из четверых нападавших теперь у чертей на побегушках , разве это не пример ответственного отношения к личной безопасности и безопасности окружающих . Три Карл, три потенциальные угрозы для жизни человека загремели в преисподнюю , куда так стремились. Жителю Хьюстона необходимо торжественно вручить именные часы от местного шерифа , молодчага.

    • 20.01.2020 11:43
      #
      - 4 +

      А самое интересное, когда поймают четвертого, кроме вооруженного разбоя, он бонусом получит обвинение в тройном убийстве.

  • 21.01.2020 09:35
    #
    - 0 +

    Гарантований ПТСР на декілька років.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати