Поїхав на червоне і втікав від поліції: в Києві затримали чоловіка зі зброєю в автівці

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

У ніч на 20 січня в Києві правоохоронці затримали чоловіка, в автомобілі якого був автомат (мисливський карабін? - ред.) та пістолет. Причому затриманий мав дозволи на цю зброю, але чомусь втікав від поліції.

На місці подіїНа місці події

Чоловік на автомобілі BMW проїхав на червоне світло. Це помітив патруль поліції та сигналізував водію, щоб той зупинився. Однак замість виконати вимогу, водій почав утікати. 

На місці подіїНа місці події

Спроба втечі не вдалася – через декілька кварталів на Нижньому Валу, 13, втікача зупинили кілька патрульних автомобілів, взявши "в коробочку". У водія перевірили документи, а під час перевірки запитали, чи має він при собі щось заборонене.

На місці подіїНа місці події

Чоловік відповів ствердно, дістав пістолет і направив його на поліцейських. Однак водій не зміг застосувати зброю – її вибили з рук.

Згодом слідчо-оперативна група у багажному відділені BMW знайшла ще й автомат.

На місці подіїНа місці події

Правоохоронці кажуть, що водій має ознаки алкогольного сп’яніння. Утім, що з цим всім далі робити – з'ясовуватимуть слідчі.

Втеча від спецпризначенців із автоматом у багажнику

1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 21.01.2020 20:27
    #
    - 2 +

    Был бухой ( если был ) , вот и поехал , за это собственно и стоит наказать , бухой за рулем, считай потенциальный убийца , да ещё и с арсеналом , что тоже с бухлом не совместимо. ИМХО.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати