У Миколаєві дві родини влаштували бійку зі стріляниною через неправильно припарковану автівку

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Ледь не закінчився трагедією конфлікт між двома подружжями у центрі Миколаєва. Інцидент трапився вранці у понеділок, 17 лютого, на вул. Адмірала Макарова між водіями автомобілів Toyota Land Cruiser і Lexus IS250.

За словами очевидців, сім'я з дітьми миколаївців на на білому «Ленд Крузер» заїжджала на «МакДрайв» за кавою, та водій зробив зауваження про неправильну парковку молодій парі, яка примостила свою машину прямо біля повороту до ресторану.

На місці подіїНа місці події

На зауваження дівчина відповіла у грубій формі. А коли водій «Тойоти» спробував проїхати, то зачепив їхній червоний Lexus. Подружжя повистрибували із автівок. Зав'язалася словесна перепалка, яка швидко переросла у бійку.

Та сили були нерівними, молодий чоловік із Lexus почав щодуху гамселити 70-річного водія «Тойоти», поки той не впав. А коли літній чоловік піднявся, то вихопив із машини травматичний револьвер, і зробив кілька пострілів через водійське вікно.

Вилучена зброяВилучена зброя

Конфлікт припинився тільки з прибуттям наряду патрульної поліції. Поліцейські розвели конфліктуючі сторони і викликали слідчо-оперативну групу. У даний час на місці події проводяться слідчі дії.

У результаті інциденту водій «Тойоти» отримав множинні удари і садна рук, голови та тулуба, а чоловіку з «Лексусу»  пощастило – простреленою виявилася лише його куртка.

На місці подіїНа місці події

Тим часом у відділі комунікації поліції уточнили, що спочатку чоловік, який керував автомобілем «Toyota» дістав зброю і вистрілив у водійське вікно автомобіля «Lexus», а вже в відповідь на це пасажир автомобіля «Lexus» завдав йому тілесні ушкодження.

Як розвивалися події насправді, належить встановити слідству.

17.02.2020. Новини. 13:30

1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 17.02.2020 20:20
    #
    - 2 +

    Навіть додати нічого - зчепились "хазяїва життя".

    • 18.02.2020 10:32
      #
      - 4 +

      Зато какой размах для торгов "кто же будет прав в итоге"! )))

  • 18.02.2020 17:41
    #
    - 1 +

    І де травматичний револьвер - на фото "флобер"

  • 19.02.2020 08:38
    #
    - 2 +

    Там и был Флобер, что травмат написали для придания весомости статье...

    • 20.02.2020 15:13
      #
      - 0 +

      А продавец этой вундервафли не посоветовал деду мушку спилить? ))) Вообще то, за ходить в атаку с флобером надо орден давать... с закруткой... на спине )))


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати