Озброєний кур’єр залишив банду злочинців без піци

| За кордоном | Автор: Web admin

Поліція випустила брошуру з інструкцією, як виявити небезпеку та як захищатися у таких випадках.Поліція випустила брошуру з інструкцією, як виявити небезпеку та як захищатися у таких випадках.

У м. Акрон, штат Огайо, банда з трьох злочинців спробувала вирішити свої проблеми з грошима та нестачею їжі шляхом пограбування кур’єрів з доставки піци. Проте цього разу не все пішло так гладко.

Спочатку вони успішно заманили кур’єра піцерії Domino’s до пустого будинку, після чого під прицілом пістолета відібрали гроші та піцу. Проте наступного разу, заманивши до того ж будинку кур’єра піцерії Papa John’s, їх план пішов шкереберть.

Коли кур'єр побачив, як до нього підкрадається троє злочинців, він дістав свій пістолет. Але цього вистачило для того, що всі троє кинулись тікати, аби не отримати кулю.

«Через них до нас не їхатимуть кур’єри. Це мене дуже засмучує, тому що я не можу піти або поїхати кудись, тому що майже не можу ходити. Я залежу від доставки» - розповіла жителька району Ліза Карпер.

У зв'язку з нещодавніми подіями, поліція міста навіть організувала декілька зустрічей для кур'єрів з доставки та випустила брошуру з інструкцією, як виявити небезпеку та як захищатися у таких випадках.

Akron pizza delivery driver pulls gun on robbery suspects

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 316 , Коментарів: 3 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (3)

  • 02.03.2020 14:20
    #
    - 2 +

    Жаль, что курьер не перестрелял уродов!...

  • 02.03.2020 15:05
    #
    - 2 +

    Проблема з нападами на кур'єрів можна було б вирішити радикально! Тимчасово розвозити "подвійну" піцу. Одну нормальну, а одну з надсильним проносним. І щоб розлад шлунку можна було б зупинити тільки у лікарні. І усі злочинці з поплічниками незабаром самі з'являться по допомогу. А тих що не захочуть лікуватись буде легко вирахувати по запаху.

    Це жарт коли що. )))

  • 02.03.2020 16:49
    #
    - 3 +

    Поделом Domino’s, у них, насколько я помню, правило запрета на оружие у сотрудников.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати