Хто влаштував стрілянину з бойової зброї на дорозі, та що вирішив суд?

| Кримінал | Автор: Web admin

На місці подіїНа місці події

Нещодавно ми повідомляли, що увечері суботи, 11 квітня, у Києві на Броварському проспекті з "Рейндж Ровера" було здійснено постріл по автомобілю BMW.

Хто такій цій водій, та на яких підставах він володіє вогнепальною зброєю?

Вилучені предметиВилучені предмети

Ось що повідомив на своїй сторінці у ФБ заступник Міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Знайомтесь, це Бездітний Віталій Володимирович, йому 39 років. Віталій колись працював у міліції. Був звільнений в 2006 році.

Пішов працювати у приватні охоронні структури. Зараз працює консультантом по безпеці в холдингу «Миронівський хлібопродукт».

У Віталія є хобі - він любить стріляти у людей, які йому не подобаються. Наприклад, якщо йому здалось, що його хтось підрізав на дорозі, він не мириться з цим, а може наздогнати того водія та вистрілити йому прямо у вікно автомобіля із вогнепальної зброї.

Все як на Дикому Заході США у середині-кінці 19-го сторіччя, за винятком того, що замість коней - автомобілі.

Так, 11.04.2020 року приблизно о 19 год. 48 хв. Бездітний Віталій Володимирович, рухаючись на власному транспортному засобі марки «Рендж Ровер» по Набережному шосе в місті Києві побачив як, на його думку, водій транспортного засобу марки БМВ, під керуванням громадянина Б., при зміні смуг рядності вправо, здійснюючи поворот на міст «Метро» в м. Києві, не надав йому перевагу в русі прямо, після чого Бездітний на з’їзді з мосту Метро в напрямку пр-ту Броварського в м. Києві наздогнав автомобіль марки БМВ д.н.з. АА0666 ХЕ під керуванням Б. із заздалегідь заготовленого невстановленого предмету, бажаючи настання наслідків у вигляді нанесення тілесних ушкоджень Б., пошкодив праве скло передніх дверей транспортного засобу марки БМВ.

Сам громадянин Б. не постраждав - куля пройшла мимо. Але ми можемо собі уявити, щоб сталося, якщо б він отримавши кулю в голову втратив свідомість і втративши керування міг би збити або врізатись в когось.

Патрульна поліція спрацювала миттєво і вже в 21.00 Рендж Ровер був зупинений, а водій Віталій Бездітний - затриманий за підозрою у вчиненні злочину.

Під час проведення обшуку автомобіля марки «Рендж Ровер» працівниками поліції вилучено: предмет схожий на пістолет, 13 предметів схожих на набої, 1 предмет схожий на набій 9мм, розкладний металевий предмет схожий на телескопічну палицю (дубинку), предмет схожий на ніж, предмет схожий на гвинтівку №16-Р6307. (?-ред.)

Вилучені предметиВилучені предмети

12.04.2020 Бездітний Віталій Володимирович затриманий в порядку ст.208 КПК України.

12.04.2020 Бездітного Віталія Володимировича повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.4 ст.296 КК України.

Поки що йому пред’явлено звинувачення у хуліганстві з використанням зброї, але якщо під час слідства виявіться, що його постріл міг бути смертельним для громадянина Б, то звинувачення може бути перекваліфіковано на статтю 115 – замах на навмисне вбивство.

Суд по обранню міри запобіжного заходу почався о 15.00 у Дніпровському районному суді.

Суддя – Андрій Віталійович Курило.

Прокуратура та поліція вимагає від суду обрання Бездітному Віталію Володимировичу запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави!

Чекаємо на справедливе і законне рішення суду, з урахуванням того, що Віталій Бездітний рік тому вже стріляв в іншого водія в травні 2019, але досі не поніс за це покарання.

По цьому питанню за моїм дорученням проводиться перевірка.

Всі повинні бути рівними перед Законом.

Дякую поліцейським за швидку реакцію та затримання озброєного правопорушника !

Так тримати!

* * *

13 квітня відбулося засідання Дніпровського районного суду міста Києва по обранню запобіжного заходу водію Range Rover, консультанту по безпеці в холдингу «Миронівський хлібопродукт» Віталію Бездітному, який 11 квітня на Броварському проспекті в Києві відкрив стрілянину по автомобілю BMW.

Суд обрав Бездітному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Затриманий у залі суду.Затриманий у залі суду.

Пан Геращенко був обурений таким рішенням суду та повідомив, що прокуратура буде подавати апеляцію на це рішення суду. «Людина, що стріляє в інших людей без мети самозахисту, небезпечна для суспільства!» - вважає заступник глави МВС.

Пізніше з'явилось нове повідомлення на сторінці ФБ Антона Геращенка, вже російською мовою.

Прокуратура и полиция просили суд арестовать без залога Виталия Бездетного, который дважды в течении года стрелял в не понравившихся ему водителей авто из огнестрельного оружия.

Судья Андрей Курило установил гражданину Бездетному меру пресечения в виде ночного домашнего ареста.

Видимо Виталию Бездетному надо выстрелить в автомобиль какого-нибудь судьи, чтобы его признали опасным для общества правонарушителем?!

Занавес!

Прокуратура будет подавать апелляцию на такое решение судьи Курило.

Человек, стреляющий в других людей без цели самозащиты, опасен для общества!

* * *

На питання "На яких підставах пан Бездітний володіє вогнепальною зброєю?", ні пан Геращенко, ні поліція відповіді досі не дали.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1634 , Коментарів: 9 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (9)

  • 14.04.2020 16:38
    #
    - 7 +

    "Всі повинні бути рівними перед Законом." Ну да, ну да... Это же и очевидно по данному персонажу.
    И зачем выкладывать гос.номер БМВ, а не Рейнж Ровера?

  • 14.04.2020 19:00
    #
    - 2 +

    Виходячи з наданої інформації, цей "індівідуй" міг пропрацювати в міліції максимум 7 років, але цього вистачило, щоб дойшов до такого життя...

  • 14.04.2020 20:14
    #
    - 2 +

    А хіба в нас є судді це чуваки схожі на суддів.

  • 14.04.2020 20:52
    #
    - 11 +

    Самое главное во всем этом , что пан геращенко обурений таким решением суда , как так , человек стреляющий в других людей без цели самозащиты, опасен для общества . Хочется сказать пару геращенко , что общество давно не нуждается в таких защитниках как он, дайте людям возможность на законных основаниях владеть КНО и они сами о себе позаботятся , а заодно и о таких как это тело , что стреляет в людей , без цели самообороны. Откуда у него АПС , вопрос нужно полагать риторический, не в наградном ли отделе подсуетились , за подвиг какой нибудь? А про Пашинского уже и помнить забыли , мужественно отстреливавшегося от нападения Химикуса , зарядившего ему по бестолковке стеклотарой . Вот так они и происходят манипуляции ( следите за руками ) , позволили ли бы этому стрелку себя так вести ( причём не однажды) в той же Эстонии , куда геращенко опыт какой-то перенимать ездил и селфился там со стволами во всех руках , угомонили бы я думаю на первом скачке , как говорится , а у нас пока как у нас . Продолжаем ждать и держать порох сухим .

  • ,,Суд обрав Бездітному запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту."
    -- Да здравствует наш проститутский, и продажный украинский суд -- самый проститутскитй, и продажный суд в мире!
    Я прикидываю, если, б, это я, или любой другой обычный человек выстрелил.
    Мы, бы, и сгнили в СИЗО.

  • Бандюк.
    Нет больших бандюков, чем бывшие мусорины.

  • СУДЬЮ КУРИЛО -- НА КУРИЛЫ!!!

  • Особисто мені сподобалося, що вилучено "предмет схожий на ніж". Це що: чудеса політкоректності, чи нездатність відрізнити ножа від ножиць? Може, ніхто не знає, як виглядає ніж ? Так можна й кругле від зеленого не відрізнити.
    А, якщо серйозно, то звідки у цього "героя" бойовий пістолет? Чому зброя не була в нього вилучена після першого інциденту? Чому не висунуто звинувачення в незаконному володінні зброєю? Кажете, закон один для всіх, пане Геращенко...............?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати