На Херсонщині застрелили перехожого посеред вулиці

| Кримінал | Автор: Web admin

На Херсонщині застрелили перехожого посеред вулиціНа Херсонщині застрелили перехожого посеред вулиці

У Олешках Херсонської області під вечір 1 травня щось не поділили дві компанії за участю жінок – загалом, шість осіб. Поміж представників сильної статі виникла бійка, і тут на «розбірку» примчав білий мікроавтобус «Рено трафік».

Його водій (людина з бородою характерної кавказької зовнішності) через вікно відкрив вогонь з пістолета у напрямку 28-річного мешканця Олешок. Принаймні одна куля влучила йому в груди, і за півгодини поранений помер у районній лікарні.

Другий учасник бійки підбіг до мікроавтобуса та сів у нього. На місце злочину поліцію не викликали, тож стрілець і його приятель втекли.

З якого саме пістолета стріляли, поки невідомо – кулю ще треба дістати з тіла й провести її балістичну експертизу.

Начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції Херсонщини Тетяна Пшонь каже, що особи убивці та учасника бійки встановлені. Це мешканець села Великі Копані Олешківського району, 1984 року народження, та житель райцентру, 1990 року народження – дрібні комерсанти, котрі промишляли торгівлею рибою та овочами в межах району. Пересувалися вони на мікроавтобусі із євро номерами.

За попередніми даними, причиною стрілянини був дурний «побутовий конфлікт і раптово виникла сварка» – простіше кажучи, хтось комусь щось не так сказав. І цього виявилося достатньо, аби молоду людину позбавили життя.

Зараз поліція порушила кримінальне провадження аж за трьома статтями КК України. Це умисне убивство, незаконне зберігання зброї та хуліганство.

«Злочинців оголосили в розшук. За нашими даними до того вони в поле зору правоохоронних органів не потрапляли», – додав заступник начальника Головного управління Національної поліції Херсонщини Микола Вербицький.

Автор: Сергій ЯНОВСЬКИЙ.

Оновлено.

Пізніше відділ комунікації поліції Херсонської області повідомив:

Вчора, 1 травня, ввечері в м.Олешки був смертельно поранений з вогнепальної зброї місцевий житель. В причетності до скоєння злочину обґрунтовано підозрюються двоє чоловіків кавказької зовнішності.

Магоммадов Анар Аллаверді, 21.11.1984 р.н. Прикмети: на вигляд 40 років, середньої тілобудови, зріст 160 см, зачіска коротка, має бороду. Був одягнутий: спортивні штани темного кольору, кофта червоного кольору.

Магоммадов Анар АллавердіМагоммадов Анар Аллаверді

Хучбаров Магомед Хучбарович, 27.09.1990 р.н. Прикмети: на вигляд 30 років, середньої тілобудови, зріст 175 см, волосся темне, має бороду. Особлива прикмета - зламані вуха, характерні для спортсменів, що займаються боротьбою. Був одягнутий: спортивні штани темного кольору, футболка темного кольору.

Хучбаров Магомед ХучбаровичХучбаров Магомед Хучбарович

Прохання громадян, які можуть надати інформацію про місцезнаходження чоловіків, терміново повідомити до поліції за номером «102». Анонімність гарантується.

1,0 1 -1 6
Коментарів (9)

  • Кавказ рулит.
    В Украине.

    • 02.05.2020 23:51
      #
      - -2 +

      коментар приховано

      • 03.05.2020 13:58
        #
        - 1 +

        Микита Погірний, бан две недели за переход на личности.

  • 02.05.2020 11:43
    #
    - 7 +

    Надо срочно запрещать микроавтобусы! Украинцы пока не готовы к таким рискам - у нас тут не Америка! Да?

  • 02.05.2020 13:33
    #
    - 3 +

    Непонятная история. Сейчас начнется - Кавказ рулит и т.п.
    Но вопрос - в драке 6 человек, один удрал. Его впятером месили? Ладно были барышни, но все равно больше похоже что месили Магоммадова (youcontrol.com.ua, а Хучбаров примчал на помощь. Зачем только оружие было применять?
    Судя по фамилиям Хучбаров и Магоммадов - совсем не украинцы, но у них оружие есть. А вот почему у украинцев его нет?

    • Украинцам нельзя.
      Они несдержанные, низкоинтеллектуальные, грубые,
      агрессивные, воровитые, постоянные фигуранты криминальных хроник о грабежах, убийствах, и т.д., тупее молдаван на 26 лет, хуже россиян не знаю насколько лет, ну, и прочее.
      И, таким, извините, людям вы хотите давать оружие, пистолеты?


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати