Чоловіка, який підстрелив офіцера поліції, визнали невинним після п’яти років ув'язнення

| За кордоном | Автор: Web admin

ДеРоссетт та його племінниця Мері Елліс ДеРоссеттДеРоссетт та його племінниця Мері Елліс ДеРоссетт

П’ять років тому у м. Порт-Сент-Джон, Флорида, нині 60-річний чоловік на ім’я Джон ДеРоссетт почув, як біля дверей його дому кричить його 47-річна племінниця.

ДеРоссетт вийшов на вулицю, та побачив як до жінки причепились двоє незнайомців та почали тягати її по подвір’ю. Чоловік дістав пістолет та відкрив по них вогонь, на що ті у відповідь також почали стріляти.

ДеРоссетт та його племінниця Мері Елліс ДеРоссетт отримали легкі вогнепальні поранення, а одному з нападників куля влучила в живіт. Але в результаті – арештували Джона ДеРоссетта та його племінницю, а не нападників.

Виявилося, що нападники – помічники шерифа, одягнуті у цивільний одяг, і що вони намагались затримати Мері Елліс ДеРоссетт за підозрою в проституції.

Племінниця і справді виявилась повією на прізвисько “Пума”. Вона відсиділа за проституцію та супротив арешту 180 днів. Джону ДеРоссетту довелося посидіти більше – майже п’ять років чоловік чекав на свій суд за ґратами.

Проте вже в квітні цього року апеляційний суд п’ятого округу зняв з чоловіка обвинувачення у спробі вбивства офіцера першого ступеню.

Суд постановив, що ДеРоссетт діяв згідно доктрини “Stand Your Ground”, тому міг всіма засобами захищати своїх близьких на своїй території. Більше того, офіцери не представились, тому чоловік і знав, у кого стріляв.

Тепер ДеРоссетт може вимагати солідну компенсацію за втрачені п’ять років життя.

Man accused of shooting deputy to get stand your ground hearing

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 798 , Коментарів: 3 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (3)

  • 09.05.2020 15:18
    #
    - 7 +

    Не можу ніяк второпати хід думок людей які у цивільному одязі заходять на чуже подвір'я і намагаються когось заарештувати. А ще більше мені не зрозуміло чому людина яка захищалась у себе вдома відсиділа п'ять років. Сумно.

  • 09.05.2020 22:13
    #
    - 4 +

    Браво!...Копы - грубо нарушили существующие процедуры, за что - должны быть наказаны!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати