На Дніпропетровщині крадій тяжко поранив власника будинку

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучена зброяВилучена зброя

Мешканець Петропавлівки проник до чужого домоволодіння, однак його помітив господар та спробував завадити скоїти крадіжку. Зловмисник вистрелив чоловіку у груди та втік з місця злочину.

Подія сталася наприкінці травня 2019 року близько 1-ї ночі. Поліцейські призначили низку експертиз, опитали сусідів та можливих свідків злочину, провели комплекс оперативно-розшукових заходів.

Впродовж року слідчі та оперативники Петропавлівського відділення поліції збирали доказову базу і в результаті встановили чоловіка, причетного до скоєння злочину. Ним виявився 37-річний мешканець смт Петропавлівка.

В ході огляду його домоволодіння правоохоронці виявили знаряддя злочину - пістолет «STALKER». За висновком судово-балістичної експертизи, вогнепальна зброя була перероблена саморобним способом із сигнального пістолета.

Наразі слідчим за узгодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України: п.9 ч. 2 ст. 115 (незакінчений замах на умисне вбивство з метою приховання іншого злочину), ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 (незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна), ст. 263 (незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю).

12 травня на період досудового розслідування суд взяв підозрюваного під варту. Також чоловік обґрунтовано підозрюється у вчиненні ряду інших крадіжок на території району.

1,0 1 -1 3
Коментарів (14)

  • 14.05.2020 13:49
    #
    - 1 +

    2 тыщи гривен + перфоратор, кратко о доступности левых стволов...

  • 14.05.2020 15:03
    #
    - 3 +

    УАВЗ може якось вийти на Саакашвілі і Ольшанського? Спробуйте якось це зробити. Я вчора натрапив на їхню програму (не ту де всіх пересадити, як ЗМІ трублять), а там де пропозиції реальних реальних змін, там просто США 2.0. Виборні шерифи, закон про самооборону, зброя, коротше кажучи 1 в 1 так, як більшість з нас тут хоче.

    • 14.05.2020 16:28
      #
      - 1 +

      Андрей,а можете скинуть ссылку где Вы это прочитали?

      • 14.05.2020 16:56
        #
        - 1 +

        Прочитав тут ua24ua.net Я так то не знаю, може і фейк, але Ольшанського чув пряму мову, він точно за все це. Чисто хочу, щоб нормальні ініціативи одразу були помічені, бо у парламенті не багато людей, які відстоюють саме такий рівень свобод.

  • Предлагаю новую инициативу: Украинские США 2.0!

  • УАВЗ должен поддержать Саакашвили, и Ольшанского. Или, хотя, бы, наладить отношения.
    Как ни грустно, но Саакашвили единственный кто может это застоявшееся, вонючее болото, называемое украинским политикумом двинуть, хоть, куда-нибудь. А, учитывая их лозунги -- в нужном народу направлении. К сожалению, у Зеленского еврей победил хохла. Что, спустя год, очевидно, даже, слепому.

    • 14.05.2020 22:01
      #
      - 1 +

      Я не думаю что УАВЗ прямо "должны" кого-то поддерживать...
      В том числе исполнителей, которые работают по указаниям наших замечательных политиков и прочих "керманичей-реформаторов".

      • Вы забываете о нашей главной цели, ради которой и был создан этот проект. Которая полностью, и даже, больше совпадает со взглядами на эту проблему этих людей. И, в Украине нет на данный момент политиков, которые, бы, провозглашали достижение этих целей в том объеме, который мы прочитали выше по ссылке уважаемого пана Сидоренко. Потому, что реальные перспективы по принятию Закона об оружии сегодня -- это кастрированный вариант от МВС. И, чтобы поставить ситуацию с Законом об оружии в Украине с головы на ноги, следует объединиться с теми, кто предлагает больше, чем можно было рассчитывать. Саакашвили -- долеко не самый худший вариант. И, единственный, кто сможет встряхнуть вонючее застоявшееся болото украинской политики.

        • 15.05.2020 14:34
          #
          - 0 +

          Вспомните предвыборные обещания нашего "гетьмана" и его "папередников", теперь сравните это с реальностью...
          Поддерживая какую-то из политических сил в этой стране, можно с 95% вероятностью обнаружить, что вы держите в руках отходы жизнедеятельности. Так что не стоит всерьёз воспринимать все эти заявления)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати