Підозрюваного у вбивстві ексміністра Кожару випустили на волю з СІЗО

| Кримінал | Автор: Web admin

Леонід КожараЛеонід Кожара

Ексміністр закордонних справ Леонід Кожара, якого підозрюють в умисному вбивстві колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, вніс 2 мільйони застави.

Про це повідомила донька загиблого екскерівника телеканалу «Інтер» Катерина Старицька.

«Кожара вніс заставу та вийшов на свободу», — написала Старицька.

Скріншот з ФБСкріншот з ФБ

Як повідомив журналіст Денис Казанський, замість 14 мільйонів застави, яку суд вимагав раніше, Кожара вніс лише 2 мільйони.

"Найгуманніший в світі суд знизив розмір застави для Кожари до 2 млн грн. А сьогодні він вніс цю заставу. Загалом, зрозуміло, що справу злили", - написав він.

Місяць тому, 15 квітня, дружину Леоніда Кожари Марину Козерод, яку підозрюють у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького, відпустили під особисте зобов'язання.

Раніше, 10 квітня поліція оголосила підозру дружині Леоніда Кожари у неправдивих свідченнях щодо обставин смерті колишнього керівника телеканалу «Інтер» Сергія Старицького.

Зазначимо, на суді у справі Кожари його дружина заявила про причетність до вбивства екс-гендиректора «Інтера». За словами адвоката, Марина Козерод нібито намагалася відібрати пістолет у Старицького.

27 березня суд застосував до Кожари запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави у 14 млн 83 тисячі 400 грн до 25 травня.

Нагадаємо, колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожару затримали за підозрою у вбивстві.

Раніше в будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари, розташованому в селі Чайки Київської області, 21 лютого виявили труп із вогнепальним пораненням.

Загиблим виявився колишній голова правління телеканалу «Інтер». Головою правління Старицький був лише у 2006 році.

Відомо, що Кожара та підприємець Сергій Старицький під час надзвичайної події перебували в стані сильного алкогольного сп’яніння.

Згодом смерть Старицького у будинку колишнього міністра закордонних справ України Леоніда Кожари перекваліфіковано з самогубства на умисне вбивство.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 193 , Коментарів: 5 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (5)

  • Из картинки складывается впечатление, что его выпустили не из СИЗО, а из туалета.

  • 21.05.2020 20:32
    #
    - 2 +

    Так он по ходу и отбывал у параши .

  • 22.05.2020 20:30
    #
    - 0 +

    Видимо, так сокамерники определили статус Кожары согласно понятий и тюремной иерархии...

  • 26.05.2020 18:11
    #
    - 0 +

    А что собственно удивительного? В этой стране за защиту своей жизни от вооруженных убийц тебе могут впаять не хилый срок... Но если ты в пьяном угаре завалил человека, но у тебя есть деньги и влиятельные друзья, то всего то и наказания - испуг. Не удивлюсь, если в процессе расследования пропадут вещдоки и несколько раз поменяются показания, а после и вовсе окажется, что "Рафик не в чем не виноват"... И получит "Рафик" условно пару лет и попадет под амнистию...

  • 27.05.2020 00:18
    #
    - -1 +

    А детский кардиохирург и музыкант по которым нет доказательной базы и все доводы обвинения притянуты за уши, шиты белыми нитками и разваливаются на глазах уже полгода сидят в СИЗО и "самый гуманный" украинский почему то боится отпустить их под залог, личное обязательство или еще как... И им не смотря на все это снова продлили содержание под стражей на еще два месяца. Странно не правда ли? Мне хочется, что бы эти мрази, которые это вытворяют сами оказались на нарах!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати