У мешканця Черкаського району поліцейські вилучили гранати та набої

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

До правоохоронців Черкаського відділення поліції надійшла оперативна інформація, що житель одного із сіл району незаконно зберігає боєприпаси. Отримана інформація знайшла своє підтвердження.

В ході проведення санкціонованого обшуку, в підвальному приміщенні будинку поліцейські виявили гранату ф1, гранату РГД-5, запал та 60 набоїв калібру 5,45 мм.

Вилучені предметиВилучені предмети

При розмові з поліцейськими чоловік розповів, що боєприпаси він привіз зі сходу країни, де перебував під час бойових дій. З якою метою зловмисник зберігав зброю встановить слідство.

Речові докази вилучено та направлено на експертне дослідження. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне БЕЗзаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років. Розслідування по даному факту триває.

Вилучені предметиВилучені предмети

1,0 1 -1 1
Коментарів (4)

  • 13.06.2020 11:40
    #
    - 0 +


    Автомат значит держал в другом месте... хоть тут молодец.

    • 14.06.2020 09:33
      #
      - 0 +

      Хотя это глупо.
      Я за оружие вообще, но гранаты и гранатомёты это уже слишком.
      И какого его без суда называют "зловмисником"?

  • вот никогда не понимал зачем держать один узргм на две гранаты??ладно автомат перепрятал))

  • 15.06.2020 21:10
    #
    - 0 +

    Согласен с камрадом Гаврилиным , гранаты однозначно перебор , лучше бы сослуживцам на фронте оставил , нахрена их везти на мирную территорию , чтобы , что , либо злодеям продать , либо хз ? Да и патрики тоже самое , понятно ведь , что БК не в ходу у гражданских версий АК .


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати