"Вона лише понюхає тебе. Зсередини": відео собачої сутички викликало бурхливе обговорення в мережі. 18+

| Самооборона, Кримінал | Автор: Web admin

"Вона лише понюхає тебе. Зсередини"

У мережі триває обговорення відео жорстокого нападу алабая на маленького собаку. Пса-агресора вигулювали без намордника, а його жертву - без повідка. Чому алабай накинувся на «суперника», поки не відомо.

Свідки кривавого нападу намагалися відігнати величезного пса, але навіть застосування вогнегасника мало допомогло. При цьому жінка кликала на допомогу і стікала кров'ю.

"Вона лише понюхає тебе. Зсередини"

На випадок блокування цього відео, його можна побачити тут.

У коментарях користувачі обурилися діями господаря великого пса, але при цьому звинуватили і господиню мопса.

«Винен господар алабая однозначно ... Чому господарі маленьких собак вважають, що можуть виводити своїх собак без повідка?», - задалася питаннями Олена Александрова.

Коментарі Коментарі

«Без повідка і намордника не повинно бути собак на вулиці! Ні великих, ні маленьких! Собака - це тварина, що в нього на думці не може передбачити і вгадати ніхто. Беручи тварину в будинок, потрібно розуміти відповідальність і перед собакою і перед суспільством», - написала Ольга Вітман.

Коментарі Коментарі

А ось Валерій Герман дав поради усім собачникам, які можуть опинитися в аналогічній ситуації. «Бійка кровна, рознімати повинні господарі, спокійно, без криків. Удушення повідцем (тимчасове) та плоскої деревинкою розтиснути щелепи. Швидко забрати дрібного. Затиснути ногами великого і частиною повідця, що залишилася, стиснути пащу. Дати хвилин п'ять, щоб заспокоївся» - написав він, також порадивши відправити господаря алабая на примусове навчання до кінологів.

Коментарі Коментарі

1,0 1 -1 4
Коментарів (8)

  • Владельца огнетушителя привлекут к ответственности за жестокое обращение с животными?

  • 22.06.2020 12:21
    #
    - 4 +

    Наскільки знаю в Учайкіна схожа порода собаки , чи то мопс чи францюзький бульдог , і думаю він зі мною погодиться в наступному : що таких собак в наморднику вигулювати це звісно смішно , і ось чому : така собака просто не здатна завдати пошкоджень , а якщо вже й "вціпиться" (звісно якщо це можна так назвати , бо з такою формою морди й силою , таке наврядчи вийде) то можна легко відігнати й контролювати свою собаку (наприклад тупо взяти на руки) . А от алабая вже не проконтролюєш , от і вся різниця. Якщо власний господар не контролює свою собаку , то вже нічого не вдієш

  • 22.06.2020 16:07
    #
    - 2 +

    Хозяин алабая - урод, однозначно!...Пофигу ему все правила и окружающие!...

  • 22.06.2020 23:58
    #
    - 4 +


    как собачник, могу сказать, что мелкие ..
    - часто задираются сами и провоцируют больших
    - часто боятся больших и от того лают на них
    - когда мелкие в стае - они часто первые задираются... особенно часто бывает так - Ваша собака во дворе, а мелкие проходят и задираются и дразнят, понимая что это безопасно. Ваша злиться но ничего сделать не может. Но остается злость. И вот когда на прогулке они встречают мелкую задиру - мстят. Эту модель поведения надо знать и не позволять своей собаке злиться, тогда не будет обиды и последующей реакции и ясно - видишь мелкую - придержи своего большого. на всяк случай...

    мне повезло, моя собака никогда не обращала внимание на мелких шавок, но алабай устроен иначе и хозяин не должен был его отпускать с поводка ни при каких случаях. Очень мощная и своеобразная собака

    а что тех героев которые били алабая ногами ... ох и рисковые ребята, могли и без ноги остаться... В такой же ситуации я бил его лопатой ... ( плоской частью конечно )

    • 01.07.2020 15:12
      #
      - 1 +

      Я когда то был свидетелем ситуации, когда хозяин шел со своим доберманом и стая бродячих собак , разрывая горло каждая в отдельности , чуть ли не хватали его сзади за задние лапы ( не хватало миллиметров). Но что хозяин, что доберман шли и не обращали на стаю внимания , даже не оглядываясь. Я честно говоря был в шоке и даже подумал - " вот это воспитание " !

  • 25.06.2020 12:10
    #
    - 0 +

    На скільки ефективними, при захисті від пса, є постріли із травмата в голову, очі вуха, пащу?

  • 30.06.2020 13:02
    #
    - 0 +

    Потрібна поправка до закону про жорстоке поводження з тваринами: Побачив собаку, яка більша за п'ять кілограмів, без поводка та намордника - постріл в господаря та в собаку на випередження, поки вона не покусала оточуючих. Показати такі випадки по всім каналам телебачення та нагородити стрілка. Тоді власники таких собак (ті, що залишаться) будуть вмикати мозок. Собака - це зброя!

  • Господар алабая точно мудак і виродок .
    Таких псів однозначно при вигулі треба тримати на повідку , а якщо руці слабенькі , то і в наморднику і в строгачі.
    Стосовно шавок , погоджуюсь з попередніми коментарями, вони самі часто провокують більших сородичів та і людей також.
    Інколи у самого виникало бажання спустити свого з повідка на нахабну сявку, що правда зупиняло те , що і цих волохатих м'ячів теж хтось любить.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати