Огляд пістолета Mossberg MC2c 9 мм

| Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Mossberg MC2cMossberg MC2c

Компанія Mossberg перш за все відома одними з найкращих у світі помпових рушниць. Але минулого року компанія випустила свій перший за понад 100 років пістолет – MC1sc, а на виставці SHOT Show 2020 світ побачила його збільшена версія – MC2c.

Mossberg MC2c – це компактний пістолет з дворядним магазином на 13 набоїв. Загальна довжина – 177 мм, ширина – 27 мм, довжина ствола – 4 дюйми. Під стволом – планка для ліхтаря або ЛЦВ.

Mossberg MC2c поставляється зі стандартними трьохточковими прицільними пристосуваннями. Але можна обрати модель і з тритієвими вставками.

Mossberg MC2c поставляється зі стандартними трьохточковими прицільними пристосуваннями. Але можна обрати модель і з тритієвими вставками.Mossberg MC2c поставляється зі стандартними трьохточковими прицільними пристосуваннями. Але можна обрати модель і з тритієвими вставками.

Затвор-кожух з зубцями у передній та задній частині виготовлений з нержавіючої сталі та може мати як покриття DLC, так і матове під «нержавійку». Кнопку скидання магазину можна переставити на протилежну сторону рамки.

Пістолет чудово лежить у руці, і не в останню чергу через виступ «хвіст бобра». Текстура руків'я досить агресивна, тому сприяє надійному хвату.

Пістолет отримав плаский спусковий гачок та текстуровану вставку на рамці під вказівний палець.

 Пістолет отримав плаский спусковий гачок та текстуровану вставку на рамці під вказівний палець. Пістолет отримав плаский спусковий гачок та текстуровану вставку на рамці під вказівний палець.

Цікавою особливістю пістолета є система неповної розборки Mossberg Safe Takedown System. Вона дозволяє розібрати пістолет без натискання на спусковий гачок.

Замість цього, при зафіксованому затворі-кожусі у крайньому задньому положенні потрібно зняти кришку ударника. Після цього потрібно посунути затвор-кожух вперед та витягнути зворотну пружину.

Пістолет отримав відмінний УСМ з чітким спусковим гачком з ходом приблизно 12 мм. Завдяки цьому повторні постріли з цього пістолета – швидкі та точні.

Mossberg MC2c працює відмінно, тому стане чудовим доповненням до вашого арсеналу.

MSRP: $490.00.

Mossberg MC2c працює відмінно, тому стане чудовим доповненням до вашого арсеналу.Mossberg MC2c працює відмінно, тому стане чудовим доповненням до вашого арсеналу.

Flying Under the Radar? Mossberg MC2c Review

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 437 , Коментарів: 6 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (6)

  • 30.09.2020 21:02
    #
    - 3 +

    Моссберг ? Хммм, интересьненько..
    Жаль только, что мы живем в стране долбо*бов, и не можем его купить...

    • 01.10.2020 18:25
      #
      - 1 +

      Позволю себе немного поправить Вас , не в стране долбо.бов , а в стране с долбо.бами , так я думаю будет вернее. С уважением.

      • 03.10.2020 02:41
        #
        - 0 +

        А как называется страна, наполненная долбо*бами ?

        • 04.10.2020 09:34
          #
          - 0 +

          Страна не смотря ни , что называется Украиной , а вот какая-то часть населения именно и является той категорией о которой Вы говорите , к сожалению не малой , увы.

  • 02.10.2020 14:30
    #
    - 1 +

    Уважаемая фирма - подошла к делу серьёзно, в результате, "первый блин" - не стал комом!...С чем их и поздравляю, как и всех пользователей "короткостволов", получивших возможность приобретения классных пистолетов, за весьма умеренные деньги!....

    • 02.10.2020 20:40
      #
      - 0 +

      P.S. При просмотре видео, обратил внимание на малый подброс ствола при темповой стрельбе...Полагаю, что не использовать это преимущество - будет непростительным грехом для руководства Моссберга...То есть, пора бы им серьёзно призадуматься("настрелы" то нешуточные!) над версиями для IPSC (от "стандарта" до "открытого" классов)!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати