У Миколаєві чоловік з дитиною стріляв по скейтерам. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Скейт-майданчикСкейт-майданчик

Чоловік прийшов з дитиною в скейт-парк й сів на виступ скейт-майданчика. Підлітки, які там каталися, попросили чоловіка пересісти, але той відмовився.

За словами очевидців, скейтери попросили чоловіка пересісти в інше місце, оскільки він сидів у центрі скейт-майданчику та заважав їм кататися.

Коли один з хлопців ледь не зачепив чоловіка, виконуючи маневр, той одразу вдарив його ногою.

Підліток це так просто не залишив і, підбігши до чоловіка, вдарив його ногою в відповідь.

Після цього чоловік підійшов до дитячого візка, біля якого була мати з дитиною, дістав пістолет й почав стріляти по хлопцях. Одна куля потрапила підлітку в лівий бік.

Очевидці події розповіли, що потерпілого забрала швидка допомога.

Стреляет с травмата по скейтерам в Николаеве

У поліції повідомили, що пістолет був травматичним, а рана у підлітка непроникаюча.

16-річний учасник конфлікту у присутності матері відмовився від подальшого розслідування події та заявив, що жодних претензій ні до кого не має.

За повідомленням поліції, незважаючи на домовленості сторін конфлікту, за вказаним фактом слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України «Хуліганство», що карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Адже такі хуліганські дії, вчинені з використанням зброї у публічному місці — не є справою особистого обвинувачення, та були небезпечні для оточуючих.

Вилучений пістолет направлений на експертизу. Поліція перевірятиме законність отримання дозволу на зброю. Триває досудове слідство.

Наслідки пострілуНаслідки пострілу

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 1702 , Коментарів: 6 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (6)

  • Если дело обстояло имеено так, то вывод один - в кутузку.
    Одним м*даком, возомнившим, что наличие оружия позволяет делать что хочешь, меньше. Он явно провоцировал пацанов, у него же пистоль!
    Пусть подумает, не жалко. Жалко его семью. Впрочем, жена либо такая же, либо тупая если не видит кто рядом. Самое страшное, что ребенка могут вырастить таким же ушлепком.

  • 07.12.2020 15:38
    #
    - 3 +

    Мудак останні, у скейт-парку є чіткі правила поведінки, напрямок руху, і зазвичай це прописано на банері на вході, бо можна не тільки самому травмуватись, а ще й травмувати когось, хто виконує трюк.
    І Одне з правил: НЕ сидіти на фігурах, навіть не затримуватись, бо хтось може залітати на неї.
    А цьому йолупу не дано зрозуміти, бо є пушка.

  • По-моему, справедливо наказаны оба.
    Пацану следовало уступить, если мозги есть, и видишь, что это неадекват.
    А, не махать ногами.

    • 08.12.2020 20:04
      #
      - 0 +

      Нет. Неадекваты должны быть наказаны немедлено, ногой в голову. Безнаказанность порождает еще больший неадекватизм, который нарастает как снежный ком. Пацан все правильно сделал. Очень жаль, что в нашей дикой стране рядом не могло быть порядочного человека с пистолетом, который бы прекратил существование данного неадеквата в обществе.

  • 07.12.2020 20:02
    #
    - 0 +

    от молодежи сложно ожидать абсолютно адекватного поведения, но то что сделал этот ЙОЛОП, вообще ни в какие ворота! Однозначно чистой воды провокация, ну и желание похвастаться "игрушкой"

  • 12.12.2020 13:37
    #
    - 1 +

    "Підліток це так просто не залишив і, підбігши до чоловіка, вдарив його ногою в відповідь.
    Після цього чоловік підійшов до дитячого візка, біля якого була мати з дитиною, дістав пістолет й почав стріляти по хлопцях."

    На відео ж чітко видно що йолоп пішов за стволом не після, а ще до того як його копнули в сраку.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати