Один з найбільших збройних порталів AR15.com спробували відключити від мережі

| За кордоном | Автор: Web admin

Один з найбільших збройних порталів AR15.com спробували відключити від мережіОдин з найбільших збройних порталів AR15.com спробували відключити від мережі

Компанія GoDaddy, яка є партнером Amazon, припинила реєстрацію доменного імені порталу www.ar15.com, який видання Washington Examiner назвало «найбільшою у світі спільнотою любителів зброї», де всі бажаючі дізнаються будь-яку інформацію про зброю та аксесуари та діляться думками один з одним.

Президент та співзасновник порталу Хуан Авіла заявив, що отримав листа від GoDaddy, в якому йдеться про те, що його сайт порушив Умови користування послугою і що виправити цю ситуацію ніяк не можна.

Але Авіла також повідомив, що вже знайшов лояльного до Другої поправки реєстратора, який погодився прийняти портал www.ar15.com, і що вже за 5 днів сайт знову буде онлайн.

Поки що на сайт можна потрапити за запасною адресою www.ar15-backup.com, але це з’єднання нестабільне.

Поки що на сайт можна потрапити за запасною адресою www.ar15-backup.com, але це з’єднання нестабільне.Поки що на сайт можна потрапити за запасною адресою www.ar15-backup.com, але це з’єднання нестабільне.

До речі, у 2018 р. GoDaddy перенесла частину своєї інфраструктури до Amazon Web Services, який у свою чергу, днями викинув зі своїх серверів додаток Parler, в якому хотів зареєструватись Трамп.

На даний момент сайт www.guns.com також недоступний, що можна пов'язати з обіцянками Байдена, які він давав перед виборами.

Ось, наприклад уривок з інтерв'ю 6 серпня 2019 р.: «CNN: Отож, прихід до влади адміністрації Байдена для власників зброї означатиме, що ви заберете їх зброю.
Байден: Бінго, якщо це штурмова зброя, то ви праві».

Американців вже навіть позбавляють права говорити про гвинтівку AR-15.

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 555 , Коментарів: 5 - 4 +
1,0 1 -1 4
Коментарів (5)

  • 12.01.2021 18:52
    #
    - 0 +

    Ну Parler не тільки через Трампа викинули - там дуже схоже що по його базі користувачів можна робити повний перепис штатівських праваків та працівників ФСБ, що працюють у американському відділі :)

    • 16.01.2021 19:00
      #
      - 0 +

      В таком случае не запрещать, а наоборот - собирать доказательства же.

      • 20.01.2021 19:51
        #
        - 0 +

        Ото навіщо? Ці діячі самі усі докази нададуть. Ось наприклад для початку вони перейшли на той самий хостінг, що використовує МО РФ

  • 14.01.2021 08:54
    #
    - 4 +

    Все дальше и больше в мире наростает цензура - Facebook, Tweeter и другие порталы все больше цензурят и удаляют даже нейтральные сообщения не разбираясь!

    • 20.01.2021 20:00
      #
      - 0 +

      Те що ФБ та твіттер спочатку банять і лише після цього іноді роблять спробу розібратися - давно не новина. Але враховуючі сучасні тенденції (особливо на Заході) навішувати ярлики та звинувачення грунтуючись на найменших або навіть уявних натяках - це простіше та дешевше.
      Особисто на мій погляд у даному випадку ФБ та Тві нарешті зробили щось добре, викинувши Трампа


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати