У Києві група підлітків-спортсменів жорстоко побила співробітників СБУ. Відео

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

У четвер, 11 лютого, о 20:30 на станції метро "Університет" підлітки-спортсмени побили двох чоловіків, які поверталися з роботи. Версії подій двох сторін вкрай відрізняються.

Як пізніше з'ясувалося, потерпілі виявилися співробітниками Департаменту військової контррозвідки СБУ. Слід зазначити, що причиною конфлікту не був рід їх діяльності.

Що сталося

Двоє колег поверталися з роботи на метро. Вони відразу помітили компанію підлітків з семи чоловік, які вели себе зухвало та порушували громадський порядок.

У якийсь момент молоді люди почали перестрибувати через турнікети, зачепивши при цьому одного із співробітників СБУ. У свою чергу він зробив зауваження, і це спричинило за собою конфлікт з жахливими наслідками.

Вже на ескалаторі молоді люди задирали чоловіків, а внизу на станції їх уже чекали друзі хуліганів. Зав'язалася бійка.

В результаті конфлікту один з потерпілих отримав безліч важких травм. Його доставили в реанімацію з проламаним черепом, переломом перенісся, численними синцями і внутрішньо черепними гематомами, а також з рваними ранами на обличчі.

Нападники займаються бойовими видами спорту і в момент бійки перебували разом з тренером.

Версія іншої сторони

На офіційній Facebook-сторінці клубу JC Ippon Kiev, де займаються спортсмени, опублікували пост, в якому висловили свою версію подій. За словами представників клубу, співробітники СБУ були п'яні і першими спровокували конфлікт.

Коли хлопці поверталися з тренування, на ескалаторі співробітники органів почали погрожувати одному зі спортсменів, позбавивши його можливості втекти. Саме тому інші вирішили заступитися за товариша.

У пості також сказано, що коли в конфлікт втрутилася поліція, співробітники СБУ почали кричати і розповідати про свої широкі повноваження та високих посадах. Відзначається також, що керівництво постраждалих тисне на слідство і медпрацівників, щоб приховати факт того, що двоє постраждалих були п'яні.

Учасникам бійки вже оголосили про підозру, їм загрожує цілодобовий домашній арешт.

Триває розслідування.

На випадок блокування цього відео, його можна побачити тут.

У Києві група підлітків-спортсменів побила співробітників СБУ

Раніше ми розповідали, як протестуючі ФОПи засняли бійку представників Національної гвардії.

1,0 1 -1 4
Коментарів (14)

  • 19.02.2021 15:10
    #
    - 20 +

    Были сбу-шники пьяные или нет, но вина "спортсменов" однозначно первичная - нарушение общественного порядка. И замечание им, скорее всего, было правомерное. И нанесение тяжких травм в этом случае - однозначно преступление.

  • Судя по видео -- обычное стадо шакалов. Обычно, стадом против одного. Здесь проявили героизм. Против 2-х.
    Почему СБУ без оружия? Оставлять надо на месте.
    Пii-i-iдлiтки-и-и... Безза-а-ахiснi-i-i...

  • 19.02.2021 16:32
    #
    - 7 +

    resonance.ua

    тут імена "героїв"

  • 19.02.2021 16:49
    #
    - 18 +

    ...а якби не СБУшники? Спустили б на тормозах?

  • 19.02.2021 16:58
    #
    - 16 +

    СБУ у нас звичайно дно дніщенське і не тільки тому, що проср*ли суверенітет України. Але тут тітухани-"спортсмени"-це відверті бандюки. Тому: знайти і жорстко покарати однозначно.

  • 19.02.2021 17:09
    #
    - 22 +

    Быдло клуб, быдло тренер, быдло падаваны... Страничка в фейсбуке уже удалена :)
    СБУ и не СБУ - все равно, любой адекватный тренер (а у меня есть знакомые тренера по единоборствам) сразу вбивает в голову ученикам что использовать навыки на улице нельзя, только при крайней необходимости. А здесь быдло скачет через турникеты, да еще и с тренером, и потом толпой лупасят двух человек....Очень надеюсь что хоть в данном случае СБУ поступит правильно и накажет этих неадекватов чисто из принцыпа. Титушня - дно.

    • 22.02.2021 12:00
      #
      - 6 +

      при любом раскладе, тренер - первый под суд.

  • 19.02.2021 19:21
    #
    - 7 +

    спочатку порушили пропускний режим, потім до*бались до сбушніків, все видно хто бреше
    аргумент щоб носити травмат з собою

  • 22.02.2021 09:52
    #
    - 2 +

    Всё проблемы, это сбушник или не сбушник, в Украине нет полиции, нет ДПС, нет законоориентированных судов. Но в большей мере это полное отсутствие полиции, и преступность в городе и ее рост - результат того что полиция занята чем угодно но не прямыми обязанностями, для ДПС куда важнее не порядок на улицах, а право останавливать машину и досматривать вещи, там можно что-нибудь подкинуть, а потом денег скосить. Наличие оружия у населения в данном случае ситуацию не спасет, спасет только неотвратимость наказания. Однозначно оружие для самозащиты у граждан Украины должно быть, закон о правопремении должен быть.

  • Однозначно треба покарати виродків , щоб решті не кортіло.
    І в першу чергу натягнути ватажка зграї шакалів (тренера) , який супроводжував недоносків. Він , я так підозрюю, як раз цілком повнолітній. І оскільки тренер, то мусить мати авторитет серед шакалів. Він першим мав втрутитись і змусити після зауваження вибачитись своїх вихованців, а не доводити до бійки .

  • 22.02.2021 20:33
    #
    - 1 +

    Прекрасно в этом посте всё. А чего Вы собственно ожидали когда страна уже который год насильно затягивается обратно в 90-е? Закономерное следствие всех предыдущих усилий, ещё немного и закона об оружии не потребуется вообще, а так же и в остальных законах отпадёт необходимость. Детки просто вовремя почувствовали к какой жопе катится страна и каким образом скоро будут действовать окружающие. Скоро не только СБУшников не в форме мочить будут, а вообще всю свору хоть как-нибудь относящуюся к правоохранителям в любом виде.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати