Вогнепальний пістолет, замаскований під іграшку NERF

| За кордоном | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

Під час рейду по боротьбі з наркотиками у Північній Кароліні поліція вилучила вогнепальний пістолет Glock 19, замаскований в стилістиці розважальних іграшок серії "бластерів" бренду NERF. 

Пістолет під набій 9х19 було встановлено в карабінну платформу (конверсійне шасі) схожу на CAA Micro RONI MCK. Всі елементи, крім стабілізуючої опори на передпліччя, було пофарбовано у фірмові кольори іграшкових виробів.

Вилучені предметиВилучені предмети

Рейд проводився в окрузі Катоба, де крім такого яскравого зразка було вилучено ще близько 20 одиниць звичайної "нудної" зброї та наркотичні речовини.

Відповідно до заяви шерифа, сама по собі наявність вогнепальної зброї не є правопорушенням, але у випадку з оборотом незаконних речовин вона буде вилучена, а власника затримано.

Вилучені предметиВилучені предмети

Іграшковий комплект також включає барабанний магазин на 50 патронів.

Мотив неординарної "кастомізації" зброї не повідомляється.

North Carolina police seize real gun disguised to look like toy gun during drug raid

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 729 , Коментарів: 1 - 3 +
1,0 1 -1 3
Коментарів (1)

  • 13.04.2021 10:38
    #
    - 0 +

    Мотив простий: маскування під іграшку. Зазвичай, коли поліція бачить пофарбований у помаранчеве дульний пристрій — вона знає що то іграшка та не задає питань. Власне, саме через таких «розумників» інколи місцеві закони можуть вимагати від іграшкової зброї мати виключно прозорий корпус.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати