Вбивця сімох чоловіків Анатолій Захаренко вперше розповів, що насправді трапилось в день моторошного злочину. Репортаж

| Кримінал | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Літній підприємець Анатолій Захаренко, який розстріляв у ніч на 22 травня у селі Новоселиці на Житомирщині цілу компанію друзів-киян, серед яких були нацгвардійці та учасники АТО, нарешті виступив на суді. Тоді загинули семеро людей і лише одному вдалося врятуватися втечею.

Нині чоловік у передінфарктному стані. За словами адвокатки, яка його захищає, він відмовився від госпіталізації, аби не затягувати судове провадження, аби він мав змогу надати покази.

Анатолій Захаренко був знайомий з кількома загиблими і не раз приймав їх на відпочинок та ночівлю у своїх гостьових будиночках. Розповідає, що стиль життя цих людей йому не подобався, хоча він приймав всіх.

"Вони воюють, у них психіка порушена... Там половина з них - кінчені наркомани. Завжди коли приїжджали - курили бульбулятори", - розповів на суді Захаренко.

Того дня двоє знайомих йому чоловіків привезли шістьох незнайомців без попередження, святкували день народження.

Якраз того дня Захаренко здав слідчим ДБР місцевого керівника поліції, бо той вимагав щомісячну данину. Копа взяли на гарячому, цілий день тривали слідчі дії.

Того ж вечора до господаря ставка і приїхали незвані гості. Коли більшість гостей пішли спати, з одним із гостей у господаря сталася серйозна розмова. Він дорікнув, що той здав поліцейського з хабарем, і заявив, що Захаренко має наступного ж ранку написати заяву до поліції, що він позичив гроші.

На відмову робити це чоловік почув: "Ти сам собі підписав вирок".

Захаренко запевняє, що гості стріляли в нього перші. Тоді він побіг за рушницею і вирішив захищатися. Після кривавого побоїща чоловік сам викликав поліцію.

Оголосити своє рішення судді планують вже наступного місяця.

Відверті зізнання Анатолія Захаренка, наймасовішого вбивці в історії України

1,0 1 -1 2
Коментарів (14)

  • Велика доля правди в його словах таки є. А хтось знає, місцевий керівник полюції зараз харчується на нарах баландою?

  • А журналюги явно заангажированны.
    Как же это он умудрился, обороняясь, порешить "досвідчених вояків"?! Вот, если только он сам напал...
    А то, что чуть ранее сами же приводят его слова о том, что он промышлял охотой и отлично владеет оружием, а так же то, что они были накуренные/бухие - это не в счет.
    Заангажированные или тупые.

    • 26.05.2021 19:41
      #
      - -2 +

      А что у нас вояки все «досвідчені»? Особенно те кто «употребляет».

  • 24.05.2021 13:48
    #
    - 1 +

    Наймасовіше в Україні убивство? Про Керч вже забули?

  • 24.05.2021 17:00
    #
    - -2 +

    Стрелка отпустить, и наградить, а оставшегося в живых рэкетира, посадить!!

    • 24.05.2021 22:47
      #
      - -2 +

      На основании чего его отпускать? Вы бы хоть фото с места происшествия посмотрели. Убивали сонных. Слова этой мрази 0 весят.

      • 31.05.2021 22:18
        #
        - 2 +

        Ви не поспішайте його звинувачува, особливо зважаючи на його перебування під слідством тих, кого він на хабарі здав. Бо поліція монополіст в доступній інформації, а ви її повторюєте.
        Ще суд тільки почався. Цілком може бути, що ці хлопці справді їхали його захщати від поліції, як спершу казали всі їх спільні знайомі, але понадіялися на свою кількість. а Захарченко таки не розслаблявся і завдяки цьому зміг вижити. Тепер на нього все це вірогідно вішають.
        В такі збіги, що вдень документує високого рангу поліцейського, а вночі розстрілює давніх знайомих, які самі приїхали з повним комплектом зброї я не вірю.

        Я не кажу, що так було, але така версія теж була озвучена.

  • 25.05.2021 10:51
    #
    - 2 +

    Констатація фактів:
    У справі фігурує " продажний поліцейський " (а що бувають інші?)
    У справі фігурує "решало" з боку поліцейського
    У справі фігурує "лох", який з переляку наваляв гору трупів, а може і не з переляку, особисто мене вчили за спиною нікого не залишати.
    А також шість чоловіків, які опинилися не в той час і не в тому місці.
    Я поважаю учасників АТО, вони захищали нашу Батьківщину від сепаратисткою російської агресії, але учасник АТО це ще не «індульгенція».

  • 31.05.2021 12:30
    #
    - 0 +

    Все правильно сделал. Как совсем недавно говорил Учайкин - "...лучше хорошо сидеть на скамье подсудимых, чем красиво лежать в гробу!"

  • 31.05.2021 12:31
    #
    - -3 +

    Навіть за одне вбивство можна отримати електричний стілець, а за вбивство семи людей повинна бути справедлива відплата

  • 31.05.2021 13:48
    #
    - -3 +

    Раніше казали що деяких постріляв там де вони спали. Як не крути а перевищення меж самооборони без заперечне.Хай зо два і хтіли чувака закатрупити то решта загинули за компанію. Світить довічне .Пропоную нагородити чела рюкзаком з набоями та спустити з парашута до сепарів .

    • 31.05.2021 22:20
      #
      - 2 +

      Це якщо справді так було. Бо всі повторюють версію поліції, яка сама під підозрою.

  • І знову АТО-шники погані :
    "Вони воюють, у них психіка порушена... Там половина з них - кінчені наркомани. Завжди коли приїжджали - курили бульбулятори", - розповів на суді Захаренко.

    Половина з АТО-шників виявляється кінчені наркомани
    - смердить , як від аваковської помийки.
    І як же цей пухнастий Рємбо положив сімох озброених дядьків ?! Питання реторичне звісно.


  • Я сам учасник бойових дій. І зараз служу в армії. Хоч мені і 58 років. Я не професійний військовий. Зараз знаходимся на сході, скоро повертаємось, ротація. Маю нагороди від держави, президента України. Так ось, хочу повідомити ярим захисникам АТОшників, (мол воювали кров проливали). Настоящі захисники і досі там, війна не закінчилась, зі мною служать і контужені і поранені і якщо вдається десь у відпустці і попасти на ставок чи де інде, ніхто з нас зі зброєю не їздить у нас її просто немає. Зброя тільки в зоні бойових дій. Мужик зробив те що він зробив, і не дай боже опинитись на його місці. Не судіть да не судимі будете.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати