Адміністрація Байдена відновить фінансування поліції і посилить тиск на Другу поправку

| За кордоном | Автор: Web admin

Президент БайденПрезидент Байден

В середу Президент Байден та генеральний прокурор Меррік Гарланд заявили, що будуть боротися зі злочинністю шляхом запровадження нових анти-збройних ініціатив.

Байден прямим текстом заявив, що Другу поправку потрібно обмежити:

“Друга поправка з дня свого прийняття обмежувала коло людей, які могли мати зброю і тип зброї, якою можна було володіти. Гармату купити не можна було. Люди, що розповідають про кров патріотів, знаєте, всі ті речі, що ми підемо проти уряду. Ну, дерево свободи – це не вода і не кров патріотів. Якщо захочете піти проти уряду – вам знадобляться винищувачі F-15 та, мабуть, ядерна зброя. Я маю на увазі, що завжди було обмеження, раціональне обмеження типу зброї, якою можна володіти і коло тих, хто може нею володіти».

В рамках своєї «всеосяжної стратегії», адміністрація Байдена планує:

  • Стримати потік вогнепальної зброї, яка використовується під час насильницьких злочинів, в тому числі шляхом притягнення до відповідальності нечесних торговців зброєю за порушення федеральних законів
  • Підтримати місцеві правоохоронні органи за допомогою федеральних засобів та ресурсів, щоб стримати літній сплеск насильницьких злочинів
  • Інвестувати гроші в залучення громадян до попередження злочинів
  • Допомагати підліткам та молодим людям, що нещодавно вийшли з в'язниці, повертатись до нормального життя

Адміністрація Байдена також пообіцяла «взятись» за власників ліцензії FFL, яка дозволяє виробляти та продавати зброю. ATF планує збільшити кількість перевірок та зробить їх більш ретельними.

Але боротьба з нечесними продавцями, які торгують зброєю, не проводячи біографічні перевірки, не покращить ситуацію, адже є дослідження, яке показує, що в середньому проходить 8 років між покупкою зброї та її застосуванням під час скоєння злочину. За цей час зброя може декілька разів перейти з рук в руки.

Байден також планує направити $350 млрд з Американського плану спасіння на зусилля зі стримування стрибку зростання злочинності, спричиненого урізанням бюджетів поліції. Фінансування буде навіть більшим, ніж до пандемії.

І наостанок, Байден знову звернувся до Конгресу із закликом зняти захист із виробників зброї від судових позовів родичів жертв, про що ми вже розповідали.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 190 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 27.06.2021 21:36
    #
    - 3 +

    Ну старый же уже поц, ну успокойся..

  • 29.06.2021 10:43
    #
    - 1 +

    Даже комментировать не хочу, чтобы не оказаться "в бане" за нецензурную лексику, как в "МордоКниге"....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати