Байден планує виділити мільярди доларів на боротьбу з “кризою насилля із застосуванням зброї”

| За кордоном | Автор: Web admin

Президент Байден після заходу з генеральним прокурором Мерріком Гарландом у Білому Домі.Президент Байден після заходу з генеральним прокурором Мерріком Гарландом у Білому Домі.

Проект бюджету США на наступний рік від Президента Байдена – це атака на особисті та громадські свободи громадян, які коштуватимуть платникам податків мільярди доларів.

У своєму проекті Байден називає насилля із застосуванням зброї “епідемією” і згадує її поряд з такими справжніми епідеміями, як опіоїдна наркоманія та СНІД. На боротьбу з “епідемією насилля із застосуванням зброї” він планує виділити $2,1 млрд, що на $232 млн. більше, ніж торік.

Підуть ці кошти Міністерству юстиції, яке має “покращити систему біографічних перевірок та інвестувати в нові програми для заохочення прийняття нових законів з ліцензування зброї та запровадження програм добровільного викупу зброї у населення”.

Але нічого добровільного у цих програмах немає. Ще на своєму сайті часів президентської кампанії Байден обіцяв запровадити програму з викупу “військової” зброї з магазинами великої ємності – так він називає самозарядні гвинтівки.

Таку зброю можна буде або продати, або зареєструвати згідно закону “National Firearms Act”. Якщо не зробити ні те ні інше – тюремне ув’язнення терміном до 10 років.

Окрім цього, Байден планує виділити ATF $1,6 млрд, що на $70 млн більше ніж торік. Також вдвічі більше коштів ніж торік отримає програма “дослідження методів запобігання насилля з застосуванням зброї” Центру з контролю та профілактики захворювань та Національного інституту здоров’я. Ну, бо хто краще справиться з цією надуманою проблемою краще, ніж ці дві установи?

На цьому плани Байдена не завершуються – він планує виділити понад $200 млн на боротьбу з внутрішнім тероризмом – ці гроші підуть ФБР, Офісу генпрокурора, Службі маршалів, Міністерству внутрішньої безпеки та Національному інституту юстиції. Але кого Байден вважає внутрішніми терористами? Тих, хто відмовиться віддавати або реєструвати свою AR-15? Цілком можливо.

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 142 , Коментарів: 3 - 1 +
0,333333333333 1 -1 3
Коментарів (3)

  • 30.10.2021 11:32
    #
    - 1 +

    Избрали американцы урода, на свои головы!...

    • 31.10.2021 09:20
      #
      - 1 +

      Бидон совсем поплохел в последнее время, деменция все сильнее превращает его в овоща. BLM и антифа - это и есть внутренние террористы, но маразматик по прежнему прогибается под меньшинства. Может ему пол сменить и цвет кожи, чтоб совсем слиться со своими подопечными ?

      • 31.10.2021 11:16
        #
        - 1 +

        Скорее не "деменция", а денежная "стимуляция" со стороны Блумберга с сотоварищами....
        Операции по поводу смены пола и цвета - слишком накладны! Гораздо проще - набить на его лбу, соответствующую татуировку, ясно указывающую на его петушиную масть!...


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати