Злочинець перестав бути загрозою після близько 20 влучань. Відео

| За кордоном | Автор: Web admin

Кадр з відеоКадр з відео

Поліція м. Лас-Вегас, Невада, виклала в мережу декілька записів з нагрудних камер офіцерів, які намагались заарештувати 36-річного злочинця на імʼя Стівен Томас.

Він підозрювався у трьох збройних пограбуваннях, скоєних за один день, і його знайшли по краденій автівці, яку було оголошено в розшук.

Але коли офіцери приїхали за Томасом, він не мав наміру здаватись – натомість, він пішов на поліціянтів та потягнувся за пістолетом на поясі. Офіцер у першій машині одразу все зрозумів і почав діяти, прокатавши Томаса на капоті.

Кадр з відеоКадр з відео

Томас одразу ж піднявся та пішов на його колегу, 40-річну Амелію Лукас, яка почала кричати, наказуючи йому лягти на землю. Проте Томас не послухав і прийняв на себе понад 20 пострілів від офіцера Лукас та одне влучання від офіцера Дональда Грема.

Лукас зробила 15 пострілів, і згідно записів поліції, зробила ще додаткових 5 пострілів, які Томасу пережити не вдалося. Як можна побачити на відео, він довго не хотів заспокоїтись і постійно ліз за своїм пістолетом.

Згодом виявилось, що у Томаса проблеми із законом почалися ще в травні минулого року, коли його заарештували за те, що він розвів багаття на заправці та розпилив небезпечну речовину під час якогось ритуалу.

Суд призначив йому заставу в розмірі $10 тис. та наказав йому сторонитись заправки, але своє судове засідання Томас пропустив через «проблеми зі здоровʼям».

Інший суддя знизив йому заставу вдвічі, і сплативши її, Томас вийшов на свободу, проте, як бачимо, не перестав чудити.

LVMPD Puts Armed Robber Over The Hood

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 666 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати