За чотири дні в Нью-Йорку злочинці підстрелили чотирьох поліціянтів

| За кордоном | Автор: Web admin

Поліція Нью-Йорку на місці стрілянини в Гарлемі 21 січня 2022 р., де один офіцер загинув та ще один дістав тяжке поранення. Вони прибули на виклик через сварку матері та її дорослого сина.Поліція Нью-Йорку на місці стрілянини в Гарлемі 21 січня 2022 р., де один офіцер загинув та ще один дістав тяжке поранення. Вони прибули на виклик через сварку матері та її дорослого сина.

В м. Нью-Йорк поліція прибула на виклик через сварку жінки та її дорослого сина. Все закінчилось стріляниною, в результаті якої загинув 22-річний офіцер Джейсон Рівера, а 27-річний офіцер Вілберт Мора дістав тяжке поранення.

Третьому офіцеру вдалося поранити нападника, який стріляв з краденого пістолета.

По офіцерах стріляв 47-річний Лашон МакНіл, який також дістав тяжке поранення і наразі перебуває в лікарні. Його мати викликала поліцію, щоб ті допомогли заспокоїти його. Офіцери поговорили з матірʼю та її іншим сином, але ніхто про зброю не згадав.

Офіцер Джейсон Рівера загинув, а офіцер Вілберт Мора дістав тяжке поранення у перестрілці зі злочинцемОфіцер Джейсон Рівера загинув, а офіцер Вілберт Мора дістав тяжке поранення у перестрілці зі злочинцем

Рівера та Мора пройшли коридором вглиб квартири, і в цей час МакНіл відкрив двері спальні та почав стріляти. Після цього злочинець почав тікати, але третьому офіцеру, який стояв біля матері, вдалося його поранити в голову та руку.

Окрім офіцерів Рівери та Мори, ще двоє поліціянтів міста постраждали в результаті перестрілок, які сталися протягом чотирьох днів.

«Це була атака не на наших хоробрих офіцерів. Це була атака на місто Нью-Йорк» - заявив мер Ерік Адамс, який заступив на цю посаду три тижні тому. Він, до речі, є противником Другої поправки і всіляко підтримує вилучення зброї у громадян:

«В нашому місті не виробляється зброя. Як так сталося, що ми прибираємо тисячі одиниць зброї з вулиць, а вбивці все одно знаходять спосіб дістати її? На потрібно, щоб у Вашингтоні почали діяти і зупинили потік зброї в наші міста» - написав він у Twitter.

Офіцер Рівера почав служити в поліції в листопаді 2020 р., а у Мори за плечима чотири роки служби. За словами поліції, по ним стріляли з пістолета Glock під набій .45 ACP з барабанним магазином на 40 набоїв, який вкрали в Балтиморі в 2017 р.

Пістолет з барабанним магазином, з якого стріляв МакНіл. Чи варто нагадувати, що продаж таких магазинів в штаті Нью-Йорк заборонений?Пістолет з барабанним магазином, з якого стріляв МакНіл. Чи варто нагадувати, що продаж таких магазинів в штаті Нью-Йорк заборонений?

МакНіл, будучи засудженим злочинцем, не мав права володіти зброєю. В 2003 р. його засудили за наркотики і йому було встановлено випробувальний термін. В 1998 р. його заарештували в Південній Кароліні за підозрою у незаконному носінні зброї, але потім справу закрили.

Потім, в 2002 р. його заарештували в Пенсильванії за підозрою в нападі на офіцера поліції. Але щось підказує, що і тоді йому все зійшло з рук.

NYPD Shooting: One Officer Clings to Life as City Mourns Another | NBC New York

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 170 , Коментарів: 1 - 2 +
1,0 1 -1 2
Коментарів (1)

  • 07.02.2022 01:01
    #
    - 1 +

    Чертовски жаль, что дом мэра Нью-Йорка - не посещала компания чуваков, чья жизнь, "ну офигенно важна для Мироздания"(чего уж мелочиться?) и не вынесла из дома все ценности, попутно, битами, переломав и самому мэру и его домочадцам, все кости!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати