Мер м. Сан-Хосе: «Я ввожу щорічну плату за володіння зброєю через те, що платники податків субсидують власників зброї»

| За кордоном | Автор: Web admin

Мер м. Сан-Хосе, Каліфорнія, Сем Ліккардо.Мер м. Сан-Хосе, Каліфорнія, Сем Ліккардо.

Пропонуємо вашій увазі уривок зі статті мера м. Сан-Хосе, Каліфорнія, Сема Ліккардо, для видання «Los Angeles Times», у якій він виклав свої хибні та навіть божевільні ідеї щодо боротьби зі злочинністю у своєму місті.

«Стягнення помірної щорічної плати з власників зброї може підтримати недофінансовані програми із запобігання домашньому насильству та самогубствам, курси з безпечного поводження зі зброєю, програми боротьби з психічними хворобами та наркоманією. Ми залучили лікарів, експертів з охорони здоров’я і так, власників зброї, щоб вони допомогли нам визначити, як розподілити надходження від цих зборів таким чином, щоб зменшити насилля із застосуванням вогнепальної зброї.

Направлення цих інвестицій громадянам, які живуть в помешканнях, де є зброя, матиме найбільший вплив, оскільки дослідження показують, що навіть зброя, яка належним чином зберігається в домі, значно підвищує ризик смерті таких громадян через вбивство та самогубство.

Прихильники права на зброю стверджують, що власники зброї не повинні платити зі користування своїх конституційним правом на носіння зброї. Дійсно, Друга поправка захищає права громадян на володіння зброєю, але вона не вимагає від суспільства субсидувати право на володіння зброєю. Щодня платники податків несуть фінансовий тягар поліції, швидкої допомоги та травматологів, які залучаються до ліквідації наслідків насильства із застосуванням зброї. Ці прямі витрати на насилля із застосуванням зброї коштують платникам податків Сан-Хосе $40 млн щорічно і $1,4 млрд загалом по штату.

Критики кажуть, що злочинці не користуються медичною страховкою і не платитимуть за користування зброї, і вони праві.

Але ми створюємо юридичний мандат, який надає поліції засоби принаймні на тимчасову конфіскацію зброї у небезпечних порушників закону. Зокрема, враховуючи юридично слабкий статус правил прихованого носіння зброї у нинішньому Верховному суді, правоохоронні органи стикаються з серйозними викликами у забезпеченні безпеки громадян на тлі масової присутності зброї. Надання поліції можливості відрізнити порушників від законослухняних громадян серед власників зброї матиме величезні переваги для суспільної безпеки».

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 378 , Коментарів: 3 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 11.02.2022 10:14
    #
    - 5 +

    Похоже, что калифорнийцы - окончательно переродились в безмозглую 3,14дерастическую биомассу, раз выбирают себе таких мэров!...

  • 12.02.2022 00:10
    #
    - 4 +

    Раньше я думал, что самые тупые избирали живут в Украине. Теперь - не уверен.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати