Росія розпочала війну з Україною. Ударів завдано по аеродромах і військових об'єктах, на кордоні бої, введено воєнний стан

| Війна | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Сьогодні, 24 лютого, о 5:00 збройні сили Російської Федерації розпочали інтенсивний обстріл українських військових підрозділів на сході, а також завдали ракетно-бомбових ударів по аеродромах.

Російські війська завдали ударів по аеродромах у Борисполі, Озерному, Кульбакіному, Чугуєві, Краматорську, Чорнобаївці, а також по військових об'єктах Збройних Сил України.

Атаки на прикордонні підрозділи, прикордонні наряди та пункти пропуску відбуваються з застосуванням артилерії, важкої техніки та стрілецької зброї.

Агресор розпочав артилерійські обстріли території та населених пунктів України вздовж державного кордону. Повітряні Сили ЗСУ відбивають повітряний напад загарбника. Сили оборони країни перебувають у повній бойовій готовності, зайняли та утримують оборонні позиції.

Україна запровадила воєнний стан та закрила повітряний простір.

Влада наполегливо рекомендує залишатися вдома. Тримати напоготові «тривожну валізку». Документи, необхідний мінімум речей. Щоб оперативно, за потреби, дістатися до укриття чи сховища.

Разом переможемо!

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 278 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 01.03.2022 08:51
    #
    - 0 +

    Александр Вилкул в Кривом Роге Днепропетровской обл. блокирует раздачу оружия тер.обороне. Прошу тех,кто имеет прямой доступ к руководству ВСУ, повлиять на ситуацию !!!!


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати