Озброєний чоловік із посвідченням прокурора намагався перетнути кордон на Львівщині

| Війна | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

На пункті пропуску "Грушів" на Львівщині прикордонники затримали двох чоловіків, один із яких пред'явив посвідчення працівника прокуратури і протерміновану розписку про перебування на спеціальному військовому обліку.

Про це повідомила пресслужба ДПС України.

"Порушники приїхали на кордон позашляховиком, за кермом якого був 32-річний чоловік, а пасажиром – його 56-річний батько. Водій надав прикордонникам розписку про перебування на спеціальному військовому обліку. Коли з’ясувалося, що документ протермінований, його власник дістав посвідчення працівника однієї з прокуратур Києва", – повідомили в Держприкордонслужбі.

Серед речей прикордонники з офіцером внутрішньої  безпеки виявили три пістолети, понад 100 набоїв до них, а також ніж, 83 ювелірні вироби різних найменувань, 15 колекційних монет і 40 тисяч доларів.

"Наразі прикордонники відмовили вказаним особам у виїзді з України. Вирішується питання щодо порушення кримінального провадження за незаконне поводження зі зброєю. Працівниками митниці буде складено протокол про порушення митних правил", - зазначили в ДПСУ.

Як відомо, на період дії режиму воєнного стану чоловікам віком від 18 до 60 років, окрім винятків, обмежено виїзд за межі України.

Вилучені предметиВилучені предмети

1,0 1 -1 1
Коментарів (3)

  • 02.03.2022 01:09
    #
    - 4 +

    Нихреново так столуются прокуроры! Совсем не удивлюсь если у него и корочки ветерана АТО и инвалида Куликовской битвы имеются!...

    • 02.03.2022 14:32
      #
      - -2 +

      Будь ласка не пхайте усіх прокурорів під одну гребінку.

      • 03.03.2022 17:28
        #
        - 3 +

        Во первых: В моём комментарии - отсутствует упоминание о "всех" прокурорах...
        Во вторых: В СМИ и в Сети - масса материалов о том, что "туева хуча" работников прокуратуры(вполне достаточная, для формирования "прокурорского" полка!), имеющих "корочки УБД", на самом деле, такие же "ветераны", как и Лёша Порошенко!...
        И в третьих: За всю свою жизнь, лично я - ни разу не встречал нормальных(имеющих прочный моральный стержень) прокуроров! Допускаю, что такие - таки существуют!(Во что слабо верится, так как прогнившая система - либо подминает, либо отторгает тех, кто не желает следовать её законам!)....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати