Виявлено десятки спроб перетину кордону чоловіками-громадянами України за нещодавно виданими паспортами РФ

| Війна | Автор: Web admin

Співробітники Державного бюро розслідувань спільно з Держприкордонслужбою виявляють спроби перетину кордону громадянами України за нещодавно виданими їм паспортами громадян РФ.

"Під час проведення фільтраційних заходів у пунктах пропуску працівники ДБР спільно із Держприкордонслужбою виявили системні спроби чоловіками призовного віку перетнути кордон України до ЄС за нещодавно виданими паспортами громадян РФ", - ідеться у повідомленні ДБР у Telegram-каналі.

За інформацією ДБР, встановлено, що певна кількість громадян України у передвоєнний час отримала у консульствах Росії у містах України паспорти громадян РФ, не відмовившись одночасно від громадянства України.

"Оскільки під час воєнного стану виїзд чоловіків віком від 18 до 60 років обмежений, зараз дані особи намагаються виїхати до країн ЄС, використовуючи документи країни-агресора. Впродовж останніх днів виявлено вже біля 20 таких фактів", - наголошується в повідомленні.

У ДБР зазначають неприпустимість таких дій і заявляють, що вживатимуть усіх заходів для запобігання порушенням обмежувальних правил.

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 306 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)

  • 09.03.2022 20:02
    #
    - 3 +

    Ну, раз уж у них российские паспорта, то - отбирать у них украинские, и после отсидки ими положенного срока(за измену) - высылать их в "новую родину"!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати