Треба легалізувати автоматичну та короткоствольну зброю одразу після війни, – депутат Веніславський

| Війна, Законодавство, Короткоствольна зброя | Автор: Web admin

Трофейна зброяТрофейна зброя

"Наразі рівень озброєння громадян України, зокрема автоматичною та трофейною зброєю, яку здобули у бою – дуже високий."

Про це в ефірі 24 каналу сказав народний депутат Федір Веніславський. І наголосив, що підтримує можливість, щоб українці володіли і автоматичною, і короткоствольною нарізною зброєю.

"Я послідовно виступаю за можливість громадян України мати у власності будь-яку зброю, окрім важкої" – зазначив Веніславський.

Тож він переконаний, що вже після завершення війни буде можливість виступити за легалізацію автоматичної зброї. Можливо, навіть і до закінчення воєнних дій.

"Але вона безумовно має бути облікованою та відстріляною, тобто щоб була можливість її ідентифікувати у випадку вчинення злочинів", – пояснив нардеп.

На відео з 24:40.

Чоловіків, які не повернулися з-за кордону під час війни, можуть карати

Web admin Автор: Web admin11226,1 Переглядів: 1049 , Коментарів: 8 - 9 +
1,0 1 -1 9
Коментарів (8)

  • 14.04.2022 12:53
    #
    - 8 +

    Цілком, Абсолютно ЗГОДЕН!

  • 100500!
    Не смотря на весь ужас и горе, которые принесла на нашу землю война, у нас появилась возможность убедиться в положительном эффекте от наличия оружия у граждан. Первое, что приходит на ум: - никто никого не перестрелял;
    Второе: - резко снизилась преступность.
    Уверен, при более глубоком анализе найдется и третье, и четвертое, и пятое...
    Отсюда вывод: Тезисы о "неготовности" и
    "ненаразі" - чисто чиновничий треп и манипуляции не соответствующие действительности. Что и требовалось доказать.

  • 14.04.2022 21:13
    #
    - 9 +

    Це потрібно було ще на вчора. Навіщо ще чекати кінця війни?

    • Да, это знают все. Но некоторым выгодно притворяться слепыми. И "открыть" их глазки можно только ткнув фейсом о тейбл.

    • 18.04.2022 12:02
      #
      - 3 +

      Тому що ментам зараз це "неначасі", а після війни вони згадають, що чорну ікру на бутерброд треба десь брати і знову позакручують гайки, відкривши потік "нагородної" зброї за штуку баксів кожна.
      Ніколи менти не віддадуть цю кормушку. Відтягти її від неї можна лише зверху: або Рада прийме політично доросле рішення, або перзідент, хоча він буде зайнятий нагородженням себе коханого і виборами 2024. До виборів це буде небезпечно, шобнедайбожечогонесталось, а після виборів - неначасі.
      То ж - на виборах треба зробити правильний вибір (сорі за каламбур). Ані популісти, ані "друзі народу" зброю людям не дадуть. Добре, якщо не відберуть те що вже маємо...

  • Сподіваюсь, що до них діїшло...

    • 18.04.2022 12:06
      #
      - 3 +

      Ні, не дійшло. Вони це знали і раніше.
      Але якщо дозволити людям вільно купляти і легально використовувати зброю, то з чого менти будуть робити гроші щоб будувати палаци і купляти шлюх? Бджоли проти меду?
      МВС ніколи не віддасть кормушку добровільно. Їм насрати на громадян, громадян на хліб не намажеш.

  • 18.04.2022 13:00
    #
    - 3 +

    Категорически не согласен! Почему аж после войны, если необходимость в таком оружии у законопослушных граждан есть даже не сегодня, а вчера! А сегодня - идет война и почему то я, напр., бывший офицер МВД, оружие иметь не могу - в тер. оборону не попадаю по возрасту, а огнестрелов, разрешенных министром МВД бывшим сотрудникам в запасах оружейных комнат на всех не хватило.


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати