Командувач Сил ТрО ЗСУ закликав добровольців у деяких регіонах здати зброю в місця зберігання

| Війна | Автор: Web admin

Ілюстративне фотоІлюстративне фото

Частина регіонів України вже звільнена від російських загарбників, там не ведуться бойові дії. Відповідно, у цих регіонах час зосередити зброю у визначених місцях зберігання, звідки її будуть видавати, за потреби, для виконання завдань.

Про це йдеться в зверненні Командувача Сил Територіальної оборони ЗСУ бригадного генерала Юрія Галушкіна до добровольців Сил ТрО та командирів ДФТГ.

«Я звертаюся до добровольців, які з початком широкомасштабного вторгнення росії на нашу землю, взяли до рук зброю.

Ми з вами пліч-о-пліч боронимо нашу країну уже майже два місяці. 24 лютого люди, різні за віком, статтю та досвідом, самоорганізувались. Фермери, бізнесмени, журналісти, будівельники, програмісти – люди різних професій – відклали свої справи і мужньо стали на захист України.

Ви робите неймовірну роботу, за яку вам вдячні Сили ТрО та ваші громади: несете службу на блокпостах, готуєте міста та об’єкти до оборони, берете участь у розмінуванні, виявленні диверсійних формувань, допомагаєте громадам долати наслідки руйнувань. Ви, добровольці, вже надали реальну допомогу ЗСУ, вивільнивши бойові підрозділи для виконання бойових завдань.

Зі зброєю в руках ви звільняли північ України від російських окупантів, і зараз воюєте за південь та схід України. ЗСУ та ваші громади високо цінують вашу хоробрість і відданість.

Частина наших регіонів звільнена від окупантів і там не ведуться бойові дії. На цих територіях потрібно виконувати завдання, пов’язані з відбудовою наших міст та сіл, відновлювати економіку, повертатися до роботи.

Саме тому у цих регіонах час зосередити зброю у визначених місцях зберігання. Ви будете доглядати її, брати на тренування та за потреби отримувати для виконання завдань. Ми будемо тримати порох сухим. Належне зберігання зброї дуже важливе, щоб у критичний момент нею можна було швидко скористатися і застосувати проти нашого ворога – російських військ.

Ми вдячні вам за вашу вмотивованість та відповідальність», – зазначив бригадний генерал Юрій Галушкін.

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Коментарів (7)

  • 22.04.2022 14:26
    #
    - 8 +

    Нічому життя не вчить (((

    Раджу всім, до кого прийдуть забирати зброю - відстрілюватися до останнього агресора
    Замість забирати зброю в тих, хто нас обороняє - займіться забезпеченням зброєю тих, в кого її досі немає

    • 22.04.2022 19:46
      #
      - 0 +

      Просто он забыл сказать, что оружие выдали в т.ч. алкаши и наркоманам, которые позже оказались ещё мародерами. А теперь не знает как назад забрать, мелет какую-то чушь про особые условия хранения АК :-).

  • 23.04.2022 12:44
    #
    - 4 +

    Все, землю "свою" защитили, сдавайте оружие обратно, холопы, а то все друг друга перестреляете, нельзя вам, не на часі. Неприятная ситуация конечно.

  • 23.04.2022 21:02
    #
    - 6 +

    Справа не в алкашах чи наркоманах. І, навіть, не в тому, що перестреляються, а в тому, що влада БОЇТЬСЯ ЗБРОЇ НА РУКАХ У НАСЕЛЕННЯ. Боїться, що по закінченні війни ця зброя буде спрямована проти неї ж. Адже, після цього всього, народ не буде і далі терпіти вибрики владників. Боїться, що народ озброєний, НАРЕШТІ, відірве шобло від корита і буде диктувати свої, законні умови.

  • Все що я думаю про командувача сил ТрО ЗСУ: Єбанько, подай патрон!

  • 25.04.2022 10:21
    #
    - 2 +

    Там, где вроде освободили? А зачем тогда раздавали оружие там, где оккупации не было (на западе напр.) и где пока отбирать оружие никто команды не давал?: И как быть с рашистскими ДРГ? Логика "командующего" железная! Он часом не сам не поклонник русского мира?

  • 26.04.2022 17:29
    #
    - 0 +

    Галушкин не має уявлення як довго зброя видавалася((( Забирють зброю - значить бояться народ, а не кацапів(((


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати