Вистрелив в око товаришу

| Кримінал | Автор: Web admin

Вилучені предметиВилучені предмети

До поліції Києва від лікарів надійшло повідомлення про те, що у квартирі на вулиці Мілютенка виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням. На місце події оперативний черговий негайно направив слідчо-оперативну групу районного управління поліції.

Як розповів начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе, правоохоронці провели першочергові слідчі дії та встановили обставини події:

«Ми з’ясували, що 27-річний чоловік прийшов у гості до знайомого. Після спільного вживання алкогольних напоїв, у коридорі квартири між ним відбувся конфлікт. Далі господар помешкання взяв травматичний пістолет та вистрелив в око товаришу, якого у подальшому медики госпіталізували у лікарню. Киянина, 1993 року народження, затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Окрім того, поліцейські встановили, що зловмисник намагався позбутися знаряддя вчинення злочину, тож розібрав його на частини. Однак поліцейські виявили деякі складові зброї, та направили на проведення відповідної експертизи.

«У рамках відкритого кримінального провадження, розпочатого за частиною першою статті 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, за погодження Деснянської окружної прокуратури міста Києва слідчі повідомили правопорушнику про підозру. За скоєне зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі», — додав полковник поліції.

ЗатриманийЗатриманий

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11237,1 Переглядів: 331 , Коментарів: 1 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (1)


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати