Британія передасть ЗСУ безпілотники Malloy T150, здатні доставляти обладнання військам на передову

| Війна, Технології | Автор: Web admin

Malloy T150Malloy T150

У межах нового пакету військової допомоги Велика Британія передасть Збройним силам України безпілотники Malloy T150, які здатні доставляти обладнання та боєприпаси військам на лінію фронту. Як повідомляє The Time, безпілотники виготовляє британська компанія Malloy Aeronautics.

Безпілотники мають дальність польоту 70 км та можуть нести до 68 кг обладнання. Модель Т150 здатна працювати в автономному режимі 36 хвилин. Вантажним дроном можна керувати з ноутбука, використовуючи точки на карті для визначення маршруту польоту.

Malloy T150Malloy T150

"Безпілотний літальний апарат T150 був розроблений для найскладніших військових умов, продемонструвавши роботу в арктичних умовах, пустелі та на морі. Здатність надійно підіймати 68 кг за будь-якої погоди дозволяє T150 доставляти вантажі у будь-яке місце. Завдяки знімному акумулятору вам не потрібно чекати кілька годин, щоб відправити машину назад, що збільшує швидкість вантажоперевезень", – деталізує компанія Malloy Aeronautics.

Malloy T150Malloy T150

Дрон може приземлитися і вивантажитися, або вантаж може бути скинутий під час польоту. Безпілотник компактний, його можна скласти в спеціальний чохол.

Дрони пройшли випробування Королівської морської піхоти Британії.

Безпілотники входять до частини нового пакету військової допомоги, про яку оголосив прем’єр-міністр Борис Джонсон.

Про новий пакет військової допомоги Великої Британії у розмірі 300 мільйонів фунтів стерлінгів (375 мільйонів доларів), стало відомо у вівторок, 3 травня.

T-150 & PackBot 510 unmanned teaming

* * *

Стати членом УАВЗ

Допомогти УАВЗ

Web admin Автор: Web admin11211,1 Переглядів: 195 , Коментарів: 2 - 1 +
1,0 1 -1 1
Коментарів (2)

  • 04.05.2022 21:05
    #
    - -1 +

    Таки молодчага этот Джонсон! Жаль, что он не Президент Украины!...

    • 08.05.2022 08:08
      #
      - 0 +

      Ух ты! Тут фанаты ваЗЕлина завелись?!....
      Коротка, однако, память человеческая! Уже и забылись все высказывания этого "хероя"(оно же не удрало из страны, а храбро пишет "видосики" "из бункера" и мужественно переносит страшную пытку отпустив лобковую растительность под носом!) о том, что оно не допустит свободного оборота оружия! Как забылось и то, что его "группа поддержки", окопавшаяся в Раде, закосив под дурачков, типа "по ошибке" - приняла в первом чтении, именно "мусорской" вариант закона об оружии, являющийся фактически - запретом на владение оружием!....


Будь ласка, залогіньтесь щоб мати можливість коментувати